15 haftalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahar@amine tarafından oluşturulan 15 haftalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,825 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 15 haftalık
Konbuyu başlatan Bahar@amine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Minemine

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim gibi 13 haftadan sonra iştahı kapanan varmı bazen sabah yesem artık yemek aklıma bile gelmiyor buda korkutuyor beni
Bende ilk gebelikte böyle deildim ilk 20 hafta gram bile almadim 2 kilo verdim 20 hafta ile 29 hafta arasi 5 kilo aldım 3 gündür de midem bulanıyor hicbirsey yemek istemiyorum bir bardak su icsem bi dunya sey yemisim gibi midem şişiyor iki gün önce acike gittim serum taktirdim ilk gebeligimde 34 kilo aldim yedimde yedim bunda hic birşey istemiyor canim bebegin gelisimi cok iyi o yüzden sorun etmiyorum az az ara ara beslenmeye su icmeye calisiyorum sadeec

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim gibi 13 haftadan sonra iştahı kapanan varmı bazen sabah yesem artık yemek aklıma bile gelmiyor buda korkutuyor beni
Bende 16 haftalik hamileyim iki bucuk aydir nerdeyse migdeme hicbirsey girmiyir hele su bir yudum bile yok sabirla bekliyorum gecmesini ve yatak dosek yatyrum surekli serum taktriyrum. Malesef hicbirsey yapmaya dermenm bile yok birilerine muhtac yasiyorum 😔

Tüm sayfalar yüklendi.