Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım aynaya hiç bakiyormusun neren çirkin Allah aşkına kocan önce kendine baksın çok da güzelsin kapalı halin acikdan daha çok güzel şükret neler var valla ben bazen aynanın karşısına geçiyorum gorebildigim gözlerim için burnum için herşey için şükrediyorum neler var hayatta bizim sahip olduklarımiza olamayan.
Kiloyu felan kafana takip üzülme canım çocuğunu emzirmeyi bırakınca diyet yaparsın zayıflarsin benim bebek emmedi 2 ayda 11 kilo verdim verirsin yani canım sıkıntı yapma benim de eşim hep kilo al kilo al verme diyor aslında birazda etli butlu olmak erkekler için daha çekici oluyor ama işte gel bide bana sor
Sana bili diim mi sen eşinden daha güzel ve de alımlısın. İnan bana tüm samimiyetimle dölüyorum eger çirkin biri olsaydın buraya hiç yorum yapmazdım. Kendinin piskolojini kendin bozuyorsun malesef
Sana bili diim mi sen eşinden daha güzel ve de alımlısın. İnan bana tüm samimiyetimle dölüyorum eger çirkin biri olsaydın buraya hiç yorum yapmazdım. Kendinin piskolojini kendin bozuyorsun malesef