Kapandım ben cnm kapandığında beri kendimi eşimin yanına yakıştırmıyorum ama o seni böyle daha çok seviyorum diyo ama alışamadımKendi kendine mi kuruyorsun bilemiyorum ama öyle hissettiriyor ya da söylüyorsa sıkıntı eşindedir emin ol. Sen süsünden püsünden taviz verme kendine bak emin ol daha özgüven li hissedeceksin kendini. Geriside boş zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok kız eşim seni beğeniyorum diyo ama ben 1 yıl olucak kapandım kendimi hiç mutlu hissetmiyorumMaşallah canm çok güzelsin eşine bakma . Çirkin kadın yok ki ayrıca madem seni beğenmiyor ne diye evlenmiş demekki çok beğenmiş ki evlenmiş . Sen eşinle bir foto at kızlar biraz onu ezelim
Yok kuzum o bişey demiyo ben kapandım ama kendimi mutlu hissetmiyorum kendimi eşimin yanına yakıltırmıyorumTam samimi soyluyorum vallahi cok guzelsin hele saclarin cok guzelnasil ya esin seni beyenmiyo kendimi soyluyo? Ya
Yerim seni ya çok tatlısın. Kuzum eşim çok güzelsin seni beğeniyorum diyoda kapandım ben o piskolejşye alışamadım eşimin yanına yakışmıyorum sankşAy bu kocalarda hiç güzellik anlayısı yok heralde.. Evde mis gibi hatunnu begenmiyolar. Olacak iş değil bunların yaptıgı valla. İlla kilo alacaksın tabikide verirsin hiç dert etme. Hepimiz öleyiz dogumdan sonra kilo aldık ne olmus yani az yerim kiloyuda veririm hele bana bişi desin ki demez de agızının orta yerine de tükürürüm dediğine pişman olur cumartesi kuaföre gittim sacımı kestirdim kızıla boyattım nasıl olmuss dedim güzeell dedi nasıl yani güzell dedim e güzel işte dio. Basından savar gibi dedin dedim ya sende güzel dioz kızıon anlamıyom seni ben dio dedim seni gebertirim beni hep begeneceksin ben sana göbeklisin kilo aldın sacın sakalın birbirine karısmıs yas 37 sözde özde 60lıksın diom mu dedim ben onun piskolojisini bozdum
Yerim seni ya çok tatlısın. Kuzum eşim çok güzelsin seni beğeniyorum diyoda kapandım ben o piskolejşye alışamadım eşimin yanına yakışmıyorum sankşAy bu kocalarda hiç güzellik anlayısı yok heralde.. Evde mis gibi hatunnu begenmiyolar. Olacak iş değil bunların yaptıgı valla. İlla kilo alacaksın tabikide verirsin hiç dert etme. Hepimiz öleyiz dogumdan sonra kilo aldık ne olmus yani az yerim kiloyuda veririm hele bana bişi desin ki demez de agızının orta yerine de tükürürüm dediğine pişman olur cumartesi kuaföre gittim sacımı kestirdim kızıla boyattım nasıl olmuss dedim güzeell dedi nasıl yani güzell dedim e güzel işte dio. Basından savar gibi dedin dedim ya sende güzel dioz kızıon anlamıyom seni ben dio dedim seni gebertirim beni hep begeneceksin ben sana göbeklisin kilo aldın sacın sakalın birbirine karısmıs yas 37 sözde özde 60lıksın diom mu dedim ben onun piskolojisini bozdum
Kızlar sorumu şöyle değiştireyim kapandığım için kendimi eşimin yanına yakıştırmıyorum aslında
Son düzenleme: