Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi ara kaynanam diyrdu sen çok zayıfsın incecikdin begenmiyordu sonra millet diyordu fıstık gibi gelinin var dedim ben senin çirkin oglunu aldım bide beni begenmiyorsun gözlerim yeter dedim sustu profilime bak güzel degil miyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Va
nada yine 50 kilo olduğum
Kendi kendine mi kuruyorsun bilemiyorum ama öyle hissettiriyor ya da söylüyorsa sıkıntı eşindedir emin ol. Sen süsünden püsünden taviz verme kendine bak emin ol daha özgüven li hissedeceksin kendini. Geriside boş zaten
Kızlar sice ben çirkin Bi kadın mıyım eşim beni beğenmiyo Allah rizası için doğruyu söyleyin çirkinse çirkinsin deyin hiç birinize alnımam morelim çok bozuk napıcam benn doğum yaptığım için şuan biraz daha kiloluyum kendimde sevmiyorum soğudum artık bu hayattan.
Maşallah canm çok güzelsin eşine bakma . Çirkin kadın yok ki ayrıca madem seni beğenmiyor ne diye evlenmiş demekki çok beğenmiş ki evlenmiş . Sen eşinle bir foto at kızlar biraz onu ezelim
Bi ara kaynanam diyrdu sen çok zayıfsın incecikdin begenmiyordu sonra millet diyordu fıstık gibi gelinin var dedim ben senin çirkin oglunu aldım bide beni begenmiyorsun gözlerim yeter dedim sustu profilime bak güzel degil miyim
Va
nada yine 50 kilo olduğum
Kızlar sice ben çirkin Bi kadın mıyım eşim beni beğenmiyo Allah rizası için doğruyu söyleyin çirkinse çirkinsin deyin hiç birinize alnımam morelim çok bozuk napıcam benn doğum yaptığım için şuan biraz daha kiloluyum kendimde sevmiyorum soğudum artık bu hayattan.