Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GUlum çocukları okula gönderiyorum o esnada o mesajı görünce aklıma o geldi dedim buna güzellik değil akıl gerekli diye çocukları gönderim bakarım yine rahat rahat
GUlum çocukları okula gönderiyorum o esnada o mesajı görünce aklıma o geldi dedim buna güzellik değil akıl gerekli diye çocukları gönderim bakarım yine rahat rahat
Eşin çirkin olduğu için kendi çirkinliğini bastırmak amaçlı seni kötüler senin özgüvenini düşürmeye çalışır. Gayette güzel bir kadınsın maşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
Kızlar sice ben çirkin Bi kadın mıyım eşim beni beğenmiyo Allah rizası için doğruyu söyleyin çirkinse çirkinsin deyin hiç birinize alnımam morelim çok bozuk napıcam benn doğum yaptığım için şuan biraz daha kiloluyum kendimde sevmiyorum soğudum artık bu hayattan.
Maşallah çok güzel ve çekicisin erkekler aşağılık kompleksine girdikleri için böyle şeyler söyler senin özgüvenini yok etmek istiyor sakın izin verme harika bir kadınsın eminim harika bir anne olmuşsundur tatlım
Kızlar sice ben çirkin Bi kadın mıyım eşim beni beğenmiyo Allah rizası için doğruyu söyleyin çirkinse çirkinsin deyin hiç birinize alnımam morelim çok bozuk napıcam benn doğum yaptığım için şuan biraz daha kiloluyum kendimde sevmiyorum soğudum artık bu hayattan.
Canım sen kendini neden böyle görüyorsun kadın kendini beğenicekki karşıdakide beğensin bence sende en az onun kadar GÜZELSIN sadece bakım yapmak lazım.
buda benim psikolojimi bozdu ilk dakikalari ve sonlara doğru sarıp izle paranın gücü diyorum şok yaşadım resmen Doktor baştan yaratmış ben bu kadar parayı nereden buldu diyorum her şeyin başı para yemin ederim şok oldum
Dogum sonrası bazen kendimizi dışlanmış çirkin geri planda hayatı elinden alınmış gibi hissedebiliriz bende ilk doğumdan sonra ayni hissediyordum ama zamanla bunlarin gereksiz kuruntular olduğunu anladim canim kendine kuruntu yapma guzelsin Allah'ım canına sağlık versin kendini kötü hissettiginde giyin süslen bak aynaya ne kadar güzelmisim be dersin kendine evde tepede topuz picamalarla geziyorum bende bazen aynanun onunden geverken hele tipime diyirum