Aynen oyle ilk uc aylik fonemde bagirsak lar bebek hareketi zanedyolarmis cunku bebek daha hareket edebilcek kadar gelismiyormus ben 17 haftanin 2gununde hisetim ilk degisikti ondan sonra ara sira hisetmeye basladim simdi 31 haftadeyiz valla durmak bilmiyorErken değil mi belki bağırsak olabilir hissettiğin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ilk hisetikten sonra bazen hareket etmeyince bende korkuyordum ama elimi karnimin uzerine koyup konusmaya calisirdim yatarken 5dakka gecmez hemen bir tekme atardi sanki beni anliyor gibi suanda hic durmuyor zaten cok nadir oluyor hala oyleyiz iletsim kurmaya calisin hemen trpki vercektirEvet canim neredeyse hergun hissediyorum bir gun yorulunca hissetmedim hasteneye gittik cok sukur iyiymis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ilk hisetikten sonra bazen hareket etmeyince bende korkuyordum ama elimi karnimin uzerine koyup konusmaya calisirdim yatarken 5dakka gecmez hemen bir tekme atardi sanki beni anliyor gibi suanda hic durmuyor zaten cok nadir oluyor hala oyleyiz iletsim kurmaya calisin hemen trpki vercektirEvet canim neredeyse hergun hissediyorum bir gun yorulunca hissetmedim hasteneye gittik cok sukur iyiymis