👀👀

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan 👀👀 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,990 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 👀👀
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar 16
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 7
Son Mesaj Yazan SADECE ÖZLEM

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Aleyküm selam canım aklımdaydın dedim bu niye yazmıyo😁 cinsiyet belli oldu mu canısı
Derslerim var çalışıyorum ondan pek bakamıyorum ama aklimdaydiniz oğlum olacak yani okeye dördüncü gibi oldum 4 oğlum olacak inşallah 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ve aleyküm selam kuzum hoşgeldin ❤️🌼
Hoşbuldum 😍😍 bir bakayim dedim sınavlar başlamadan bir selam vereyim buradaki dostlarıma 💕💕

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Selam kızlar 🙋bir selam vereyim dedim bakayım kimler doğurdu kimler hala gebe ☺️ hem hatırlayan var mı unutulduk mu bakayım dedim 😅
Aleyküm selam canım hoş geldin, 28 haftalık olduk daha doğuma var şafak saymaya devam ☺ arada uğra özletme kendini foruma her zaman bekleriz, senin hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldu 🤍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Selam kızlar 🙋bir selam vereyim dedim bakayım kimler doğurdu kimler hala gebe ☺️ hem hatırlayan var mı unutulduk mu bakayım dedim 😅
Ya abla hoşgeldin ne iyi ettim geldiğine biz şuan 31+2 olduk şükür azalıyor günler son 61 gün kaldı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Abla cinsiyeti öğrendin mi

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...