Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasıkların agrimasi normal kuzum bebek yerleşiyor ondandır endişe etme
Hareketlerine gelince ilk gebeliklerde 20. Haftadan sonra hissedilir ancak
İkinci ve diğer gebeliklerde ise daha erken hissedilir ben ilk
Benimde tam tersi oldu kuzum ya ilk gebeliğimde 17. Haftada kızımın hareketlerini hissetmemiştim ama şimdi ikinci gebeliğim 19 olucaz daha tık yok hicbisey hissetmiyorum
Ağrın normal rahmin büyüyor kuzum dinlen bol bol çok yorma kendini haraketleri de en erken 16 en geç 24. Haftaya kadar hissedersin korkma. Dinlendigin halde ağrılar geçmezse doktoruna görün birde ılık duşta iyi gelir geçmiş olsun
Kasıkların agrimasi normal kuzum bebek yerleşiyor ondandır endişe etme
Hareketlerine gelince ilk gebeliklerde 20. Haftadan sonra hissedilir ancak
İkinci ve diğer gebeliklerde ise daha erken hissedilir ben ilk
Benimde tam tersi oldu kuzum ya ilk gebeliğimde 17. Haftada kızımın hareketlerini hissetmemiştim ama şimdi ikinci gebeliğim 19 olucaz daha tık yok hicbisey hissetmiyorum
Ağrın normal rahmin büyüyor kuzum dinlen bol bol çok yorma kendini haraketleri de en erken 16 en geç 24. Haftaya kadar hissedersin korkma. Dinlendigin halde ağrılar geçmezse doktoruna görün birde ılık duşta iyi gelir geçmiş olsun