İkizlere hamileyim tecrübeliler sorumu yanitlayabilirmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde İkiz anne tarafından oluşturulan İkizlere hamileyim tecrübeliler sorumu yanitlayabilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 299 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İkizlere hamileyim tecrübeliler sorumu yanitlayabilirmi
Konbuyu başlatan İkiz anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkiz anne

İkiz anne

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar merhaba 10 haftalik ikizlere hamileyim ama kasilmalarim cok oluyor doktorum normal dedi fakat daha öncesinde bir bebek kaybim oldu bu haftalarda istemsizce panikliyorum🫣İkiz anneler sizlerde de ayni kasilmalar olurmuydu birde hizla büyüyen bir karnım var normal mi tesekkurler 🙏🏼🌹

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar merhaba 10 haftalik ikizlere hamileyim ama kasilmalarim cok oluyor doktorum normal dedi fakat daha öncesinde bir bebek kaybim oldu bu haftalarda istemsizce panikliyorum🫣İkiz anneler sizlerde de ayni kasilmalar olurmuydu birde hizla büyüyen bir karnım var normal mi tesekkurler 🙏🏼🌹
Sagsaglim kucagina alırsın InsAllah

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canim ben tek hamilelik yasiyorum darisi senin basina gelen hafta sezeryan olucam sag salim kucagina alirsin inwAllah sana tavsiyem hic panik yapma Allah koruyor onu ve kismetde ne varsa onu yasariz hayirlisi neyse o olsun sen yuregini negativ dusuncelerden uzak tut yeter eger rahatsizliklarin varsa tabiiki bunu doktoruna bildir ama yuregine kotu seyler getirip hem bebislerini hemde kendini yipratma panikleme😊

İkiz anne

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canim ben tek hamilelik yasiyorum darisi senin basina gelen hafta sezeryan olucam sag salim kucagina alirsin inwAllah sana tavsiyem hic panik yapma Allah koruyor onu ve kismetde ne varsa onu yasariz hayirlisi neyse o olsun sen yuregini negativ dusuncelerden uzak tut yeter eger rahatsizliklarin varsa tabiiki bunu doktoruna bildir ama yuregine kotu seyler getirip hem bebislerini hemde kendini yipratma panikleme😊
Bende tam olarak pozitif dusunuyorum canim sag salim su hamilelik seruvenini doldurmak istiyorum bir an onve saglikli bir sekilde evlatlarimi kucagima almak istiyorum 🥰🌹🙏🏼

Tüm sayfalar yüklendi.