Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bebeğim aşıdan sonra tuvaletini yapmada zorlanıyo yapıncada cıvık oluyo ve karnı gurulduyo bide aşı yapılan kolunda bacağını geri çekiyo normalmi sizce başına gelen varmı
Kızlar bebeğim aşıdan sonra tuvaletini yapmada zorlanıyo yapıncada cıvık oluyo ve karnı gurulduyo bide aşı yapılan kolunda bacağını geri çekiyo normalmi sizce başına gelen varmı
Canım bende bilmiyorum ama yazık el kadar bebek yani biz bile 1 aşıya zor dayanıyoruz sana şimdiden Allah kolaylık versin giderken bebişe bir çay kaşığı calpol ver ateşi olmuyo öyle yapıcan canım bilgin olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ne güzel Senin adına sevindim canım bizim çocuk tam düzene girdi uykusu felan diyorum hastane ve sağlık ocağına gidip gelince çocuğun herşeyi alt üst oluyor şaştım kaldım artık gitmediği özel kalmadı hepsi öğrenmiş mamayı değiştir süt ürünü alma ee mamada süt var almadığım mama kalmadı yani