Sorum var 2 aylık cimcimem 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Agrin💕Zerya tarafından oluşturulan 2 aylık cimcimem 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 331 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 aylık cimcimem 🥰
Konbuyu başlatan Agrin💕Zerya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya❤️

𝙞𝙠𝙞𝙯 𝙖𝙣𝙣𝙚𝙨𝙞
Yönetici
Mod
rank
Kızlar selamün aleyküm ☺️ Benim cimcimem hiç emzik tutmadı hep midesini bulandırdı, kustu. Şimdi iki aylık kaç gündür hep kendi elini, bizim omzumuzu emdi durdu bugün emzik verdim nasıl çekiyor görmeniz lazım 😄 Bu minikler ne değişikler yaa keyiflerine göre takılıyorlar 😄masallah yerim ben onu ya😍😍😍

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2023-08-11
Gebeliğinizin 13. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık bezelye kabuğu kadar.
İlk trimesterin son haftası. bebeğin parmak izi oluşur. uygun ortam olursa cinsiyet görülebilir.
Artık düşük ihtimali çok azalır. sabah bulantıları kaybolur
ve yorgunluk azalır. daha mutlu hisseder ve cinsel istekte artış olur. memede klostrum (doğumda gelen ilk süt)
oluşumu başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 9 cm ağırlıgı 26 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selamün aleyküm ☺️ Benim cimcimem hiç emzik tutmadı hep midesini bulandırdı, kustu. Şimdi iki aylık kaç gündür hep kendi elini, bizim omzumuzu emdi durdu bugün emzik verdim nasıl çekiyor görmeniz lazım 😄 Bu minikler ne değişikler yaa keyiflerine göre takılıyorlar 😄😄
Maşallah canım sen aldıra bilmissin bizimki 7 aydır emzikten hariç herşeyi aldı ağzına ☺️

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım ama bildiğin oynuyor benimle, şimdide pırt diye atıyor ağzından 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah canım sen aldıra bilmissin bizimki 7 aydır emzikten hariç herşeyi aldı ağzına ☺️
Ayy öyle bi anda nasıl çekti sanki baştan beri çekiyormuş gibi😄 el mi desen omuz mu desen çenem mi desen yanağım mi desen ağzına almadığı bişey kalmadı bizimkinin de😅😅

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım ama bildiğin oynuyor benimle, şimdide pırt diye atıyor ağzından 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy öyle bi anda nasıl çekti sanki baştan beri çekiyormuş gibi😄 el mi desen omuz mu desen çenem mi desen yanağım mi desen ağzına almadığı bişey kalmadı bizimkinin de😅😅
Sorma canım hususî olarak parmaklarınızı esarplarimi kemiriyor emziği sadece dış kasimaya kullanıyor çok fenalar ya😃

Çayırgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selamün aleyküm ☺️ Benim cimcimem hiç emzik tutmadı hep midesini bulandırdı, kustu. Şimdi iki aylık kaç gündür hep kendi elini, bizim omzumuzu emdi durdu bugün emzik verdim nasıl çekiyor görmeniz lazım 😄 Bu minikler ne değişikler yaa keyiflerine göre takılıyorlar 😄😄
Bnm kızım 9 aylık hiç emzik vermedim bnm ki de tuttuğu yeri emiyordu elini emdi herkes emzik ver dedi veemedik

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Maşallah 🧿 kuzuya 🥰 ben her çeşit emzik denedim tutmadı kızım

Tüm sayfalar yüklendi.