Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim büyük oğlumla küçük oğlumun arasında 5 yaş farkı var şimdi üçüncüye hamileyim bebeğim dünyaya gelene kadar küçük oğlumla bebeğin arasında 10 yaş farkı olacak
Merhaba 2 çocuk arasında ideal yaş farkı kaç olmalı 1 çocugum var 2. için aralarında uygun olan yaş farkı nedir.
Çocuklarınızın yaş farkı nedir. Ne gibi sorunlar olabilir
4 bence tam yaşına göre oluyor kıskanma yok en azından beraber ilgilenme fırsatı oluyor mesela kardeşinin bezini getir veya suyunu sen içir diyerekten kıskanmıyor
Benim kızımla oglum arasında 2 yaş 9 ay var ben çok rahatım amaen ideal yaş farklı büyügün tuvalet egitimine baglı gece ve gündüz özellikle gündüz tuvaletini iyi ögrendikten sonra hamile kalımalı
Merhaba 2 çocuk arasında ideal yaş farkı kaç olmalı 1 çocugum var 2. için aralarında uygun olan yaş farkı nedir.
Bence en az 4 veya 5 iki oglum arasinda 3 yaş 2 ay vardi cok zorlandim buyuk oglumu cok ihmal etmis gibi hissediyodum ve oda henuz hazir degildi bence idrak edecek yasta degil
Benim kızımda şimdiden o benim kardeşim onu sevicem falan diyo eşyalarını görünce bile canım kardeşim diyo kıskanması biraz bizim elimizde ben mesela birşey alacağım zaman ona diyorum kardeşe bunu alalim mi diye öyle öyle herşeyi kendi aliyo severek