2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu?
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,617 21 Nisan 2021 #1 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu?
M Meleklerim Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 77 21 Nisan 2021 #2 Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Yine aynı oluyor aynı ağrılar acılar
Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Yine aynı oluyor aynı ağrılar acılar
C Cesurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 25 21 Nisan 2021 #3 Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun
Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 860 Konum İstanbul 21 Nisan 2021 #4 Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah.
Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah.
M Meleklerim Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 77 21 Nisan 2021 #5 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer
Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 860 Konum İstanbul 21 Nisan 2021 #6 Meleklerim' Alıntı: Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Maşallah Allah bağışlasın
Meleklerim' Alıntı: Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Maşallah Allah bağışlasın
M Meleklerim Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 77 21 Nisan 2021 #7 Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Benimde 2 ayım var zaman yaklaştıkça insan panikliyo heycanlaniyo iyi geçer insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Kısmet Sarı' Alıntı: İnşallah. Maşallah Allah bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amin canım rabbim isteyen herkese versin inşallah
Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Benimde 2 ayım var zaman yaklaştıkça insan panikliyo heycanlaniyo iyi geçer insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Kısmet Sarı' Alıntı: İnşallah. Maşallah Allah bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amin canım rabbim isteyen herkese versin inşallah
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 860 Konum İstanbul 21 Nisan 2021 #8 Meleklerim' Alıntı: Benimde 2 ayım var zaman yaklaştıkça insan panikliyo heycanlaniyo iyi geçer insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Amin canım rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah az kalmış. Amin inşallah
Meleklerim' Alıntı: Benimde 2 ayım var zaman yaklaştıkça insan panikliyo heycanlaniyo iyi geçer insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Amin canım rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah az kalmış. Amin inşallah
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,378 Konum Van 21 Nisan 2021 #9 Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Aynı olur canm değişen birşey yok
Fadimana' Alıntı: 2. Kez sezeryan doğum yapan anneler nasıl geçiyor ilk bebekte ki gibi mi yoksa alışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Aynı olur canm değişen birşey yok
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,617 21 Nisan 2021 #10 Meleklerim' Alıntı: Yine aynı oluyor aynı ağrılar acılar Genişletmek için tıkla ... Ayyyy Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Bende altı ay sonra Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Bende altı ay sonra Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Bende altı ay sonra 0 Meleklerim' Alıntı: Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer Meleklerim' Alıntı: Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer Genişletmek için tıkla ... Maşallah inşallah Rabbim o masadan sağ salim kalkmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ...
Meleklerim' Alıntı: Yine aynı oluyor aynı ağrılar acılar Genişletmek için tıkla ... Ayyyy Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Bende altı ay sonra Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Bende altı ay sonra Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Nisan 2021 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde 2.sezaryen olucak bende merak ediyorum bakalım bu nasıl gecicek Allah yardımcımiz olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen bende bakalım hayırlısı Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kısmet Sarı' Alıntı: Benimde ikinci sezeryanim olucak Allah'ın izniyle 6 ay sonra bende merak ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... Bende altı ay sonra 0 Meleklerim' Alıntı: Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer Meleklerim' Alıntı: Amin rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah benimde 4. Sezaryanim olcak inşallah iyi geçer Genişletmek için tıkla ... Maşallah inşallah Rabbim o masadan sağ salim kalkmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ...