2 li test sonucum mom degerleri yuksek cikti

• Konbuyu başlatan Ceycey
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceycey tarafından oluşturulan 2 li test sonucum mom degerleri yuksek cikti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 924 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 li test sonucum mom degerleri yuksek cikti
Konbuyu başlatan Ceycey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras
C

Ceycey

Guest
İkili test sonucunda moment değerli yüksek çıktı ama ulturasanda hersey normal dedi perinopoloji ne ona yönlendirdi yaşayan varmi korkuyorum

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canımm ultrasonda herşey normal çıkmışya içini ferah tut inşallah bisey yoktur. Birde o yönlendirdikleri yere baktır bakalım ne dicekler

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İkili test sonucunda moment değerli yüksek çıktı ama ulturasanda hersey normal dedi perinopoloji ne ona yönlendirdi yaşayan varmi korkuyorum
Benimde üçlü teste trisonomi 21 yüksek çıktı down sendromu imiş perinatolojiye yönlendirdi gittim ayrıntılı ultrasonda baktı doktor bi sıkıntı cıkmadı amniyon sıvısı alalım dedi ben istemedim. Sonra iki uzmana daha gözüktüm onlarda ölçümlerde sıkıntı görmedi yine de Herşey Rabbimden ben kafama çok takıp kendimi yıprattım sen yapma

C

Ceycey

Guest
C

Ceycey

Guest
Benimde üçlü teste trisonomi 21 yüksek çıktı down sendromu imiş perinatolojiye yönlendirdi gittim ayrıntılı ultrasonda baktı doktor bi sıkıntı cıkmadı amniyon sıvısı alalım dedi ben istemedim. Sonra iki uzmana daha gözüktüm onlarda ölçümlerde sıkıntı görmedi yine de Herşey Rabbimden ben kafama çok takıp kendimi yıprattım sen yapma
Hersey rabbimin takdiri inslah sağlıklı doğar demekten baska elden birsey gelmez

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benimde oqlumdayken başıma qeldi Ankara zekai tair kadn saqli we hastaliklarna qidiyrdum 3 yıl önce drow sendromlu orqan sıkıntısı war dediler benide perinotolojiye qonderdiler Eşimle kafa kafaya werdik bi parkta nasıl üzülüyoruz anlatamam snra öqrendikki boşa korkutuyorlar nasıl sewindik doquma qidecem 4 cm acilmam war bana bebqn 15 qun qeride qeliyo dediler bidaha korku üzuntu düştü içimize bide doqduki oqlum masaAllah ı war 😌 çok şükür rabbime 🤲 dert etme hiç bisey yoktur Allahn izniyle. Smdi 2ye hamileyim oqlumdan kalan 2li test sonucuna bakiyrum bu qebeliqmin sonucuyla aynı boşa insanlari maf ediyorlar

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Benimde oqlumdayken başıma qeldi Ankara zekai tair kadn saqli we hastaliklarna qidiyrdum 3 yıl önce drow sendromlu orqan sıkıntısı war dediler benide perinotolojiye qonderdiler Eşimle kafa kafaya werdik bi parkta nasıl üzülüyoruz anlatamam snra öqrendikki boşa korkutuyorlar nasıl sewindik doquma qidecem 4 cm acilmam war bana bebqn 15 qun qeride qeliyo dediler bidaha korku üzuntu düştü içimize bide doqduki oqlum masaAllah ı war 😌 çok şükür rabbime 🤲 dert etme hiç bisey yoktur Allahn izniyle. Smdi 2ye hamileyim oqlumdan kalan 2li test sonucuna bakiyrum bu qebeliqmin sonucuyla aynı boşa insanlari maf ediyorlar
Siz şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz

C

Ceycey

Guest
Okadar cok üzülüyorum ki korktum napcami şaşırdım doktorun dediklerini bile anlamdim o stresle sonra özele gittik çoğu kişi ol3 geliyor bize dedi ulturasan normal dedi korkma dedi ama devlette korkuttular bi kere inslah bnde sizin gibi mutlu olurum sonunda hersey takdiri ilahi diyorum sağlıcakla gelmesini temenni ediyorum rabbim bilir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar