Merhaba ☺️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nefes tarafından oluşturulan Merhaba ☺️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 263 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Merhaba ☺️
Konbuyu başlatan Nefes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nefes

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hamileler ve anneler
Sorum için önceden özür dilerim ama tedirgin oldum biraz.
2 sefer oldu siyah rengine yakın dışkı yapıyorum internete araştırdım biraz sindirim sistemi kanaması olabilir yazıyordu bir de demir takviyesi alanlar yazıyor doktorum demirim düşük diye verdi 5 gündür falan kullanıyorum acaba ondan olabilir mi 25+4 hamileyim bu arada demir hapı kulanıp bu durumu yaşayanlar var mı?

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hamileler ve anneler
Sorum için önceden özür dilerim ama tedirgin oldum biraz.
2 sefer oldu siyah rengine yakın dışkı yapıyorum internete araştırdım biraz sindirim sistemi kanaması olabilir yazıyordu bir de demir takviyesi alanlar yazıyor doktorum demirim düşük diye verdi 5 gündür falan kullanıyorum acaba ondan olabilir mi 25+4 hamileyim bu arada demir hapı kulanıp bu durumu yaşayanlar var mı?
Canım demir ilacı öyle yapıyor korkma

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım içim rahatladı ama bebeğe bir zararı olmaz di mi
Canım ben bayağı kullandım sadece dikkat et fazla demir ilacı kullanınca bazı kişilerde yan etkisi olarak karaciğer değerlerini yükseltebiliyor. Ara ara kontrol et
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım içim rahatladı ama bebeğe bir zararı olmaz di mi
Bebeğe zararı olmaz . Herkes kullanıyor

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben bayağı kullandım sadece dikkat et fazla demir ilacı kullanınca bazı kişilerde yan etkisi olarak karaciğer değerlerini yükseltebiliyor. Ara ara kontrol et
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebeğe zararı olmaz . Herkes kullanıyor
TM canım cevabın için sağol internete iç kanaması falan yazıyor korkutuyor insanı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar