2 mart Doguma alicak doktrm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde PoncikAnne tarafından oluşturulan 2 mart Doguma alicak doktrm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,385 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 mart Doguma alicak doktrm
Konbuyu başlatan PoncikAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PoncikAnne
İki doğum arası 18 ay geçince normal oluyor ama zeten ssvd yi destekleyen doktor lazım tabi sende istersen 🤭
Canım benim 2.doğumda karın yapışıklığı olduğunu söyledi doktorum bunu araştırmada yapıcam yani normal bi operasyon olmycak başka doktorlarda giricek ameliyata
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim 2.doğumda karın yapışıklığı olduğunu söyledi doktorum bunu araştırmada yapıcam yani normal bi operasyon olmycak başka doktorlarda giricek ameliyata
2.oğlumda 4 kiloydu bu arada🙂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

Anladım kolay doğum olur inşallah 😇

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
37+4 günlüğüm ama ultrosna göre 37+2 çıkıyor dr 2 mart doğum dedi bebeğin kilosu 3 kilo 198 gram dedi
Saglıcakla dogsun inşallah cnm . bnm doktorum ilk sezaryende cocuga dogurcam gun 3.5 u gecmiş nerdeyse 4 kılo dedi agırlık olarak ama ekledi cocuklar ultrason da göründügü kılodan + - 400 gram farklı dogarlar dedi ki benim günü gecmişti oglum 41.hafta da mecburi sezaryenle dogdu ve aynı gün doktorun dedigi gibi 3280 kılo ile dogmustu..

Tüm sayfalar yüklendi.