Sorum var 2 sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeyimin annesi tarafından oluşturulan 2 sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 504 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 sorum var
Konbuyu başlatan Bebeyimin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
iyi akşamlar kizlar nasilsiniz?
1Gebenin çay içmesi bebeye kilo aldirmazmi.
2 birde kizlar karnim uzandiğim zaman taş gibi oluyor bu neden acaba? Kotu bir şeymi? Yana uzandigimda olmuyor ama sirt ustu uzandigim zaman karnim taş gibi oluyor bu neden?
Çay tüketmek demir eksikliği yapar aşırıya kaçmak şartıyla dozunda açık çay tüketmekte zararı çok olmaz. Düz yattığında kan akışı bebeğine yeteri miktarda gitmediği için karnın sertleşir kötü birşey değil ama uzun süre o şekilde yatmamanda fayda var

Bebeyimin annesi

Kayıtlı Üye
rank
iyi akşamlar kizlar nasilsiniz?
1Gebenin çay içmesi bebeye kilo aldirmazmi.
2 birde kizlar karnim uzandiğim zaman taş gibi oluyor bu neden acaba? Kotu bir şeymi? Yana uzandigimda olmuyor ama sirt ustu uzandigim zaman karnim taş gibi oluyor bu neden?

Çay tüketmek demir eksikliği yapar aşırıya kaçmak şartıyla dozunda açık çay tüketmekte zararı çok olmaz. Düz yattığında kan akışı bebeğine yeteri miktarda gitmediği için karnın sertleşir kötü birşey değil ama uzun süre o şekilde yatmamanda fayda var
Hayir zaten yatamiyorum oyle uzandiğim an sertleşiyor ya sağ tarafa yatiyorum yada sol çaydanda vaz geçemiyorum bu gun duydum onu zararli diye bide sizlere soruyum dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayir zaten yatamiyorum oyle uzandiğim an sertleşiyor ya sağ tarafa yatiyorum yada sol çaydanda vaz geçemiyorum bu gun duydum onu zararli diye bide sizlere soruyum dedim
Zararli diyilde bebek kilolu olmaz falan filan boyle duydum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zararli diyilde bebek kilolu olmaz falan filan boyle duydum
Dediğim gibi canım zararı demir eksikligi yapar sende bu da gebelikte istenmeyen bir durum

Tüm sayfalar yüklendi.