22 hafta 5 günlük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan 22 hafta 5 günlük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,682 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 22 hafta 5 günlük
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🐣AseL'in AnnEsi🤰

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 55 ile hamile kaldım bugün eczanede tartıldım 64 kilo çıktım çok fazla mi sizce bebegimde en son 510 gramdi yani 10 kilo almışım daha doğuma 4 ayım var sizce doğuma kdr kaç kilo alırım

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar ben 55 ile hamile kaldım bugün eczanede tartıldım 64 kilo çıktım çok fazla mi sizce bebegimde en son 510 gramdi yani 10 kilo almışım daha doğuma 4 ayım var sizce doğuma kdr kaç kilo alırım
Canim ben 38 +3 hamileyim 15 kq almişim dr cok almişsin dedi senin dogumna daha 4 ay var hamur yemeklerinden uzak dur canim

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeligim tam 29 haftaligim geçen hafta pazartesi tartirmistim hamileliğimde bu yana 6 kilo verip o 6 kiloyu geri alıp üstüne 4 kilo almışım doktorla bunu konuştuğumda hamilelik boyunca 4 kilo almış oluyorum onun çoğu bebek ve eşi suyu felwn derken gayet normal bı ortada olan karnim 😅 bebişim anne burdayım he der gibi maşallah yani demem o ki dikkat et kuzum çok ağırlaşır sın çok zorlanirsin böyle gidersen bebek için sağlıklı olacak adım neyse onu uygula kiloya dikkat edip yol uzun ve meşakkatli Rabbim bizlere güç sağlık ve sabır versin en güzelinden sağlığından atlatırız inşallah hamisligi Rabbim sizi korusun canım ☺️♥️🌹

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım ben ilk gebeliğimde doğuma kadar 8 kilo almıştım sadece

YeCen

Kayıtlı Üye
rank
Anladım kızlar ediyorum dikkt ama alıyorum işte yapacak bişey yok
Herkesin bünyesi bir değil kiloyu kafana takma inşallah Doğumdan sonra kolayca verirsin zaten 40 in ciktiginda 10 kilo gitmiş oluyor korkma. Çok abartılacak bi durum değil sağlık sorunun yoksa tabi. Ben ilk hamileligimde 27 kilo aldım 57 kiloyla hamile kalıp 84 de doğuma girdim ve 1 yıl içinde 64 kiloya kendiliğinden düştüm birkez diyet yapmadan ve hiç dikkat etmeden verdim yani verilir bi şekilde sen şuan bebeginin ve kendi sağlığını düşün sadece

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Herkesin bünyesi bir değil kiloyu kafana takma inşallah Doğumdan sonra kolayca verirsin zaten 40 in ciktiginda 10 kilo gitmiş oluyor korkma. Çok abartılacak bi durum değil sağlık sorunun yoksa tabi. Ben ilk hamileligimde 27 kilo aldım 57 kiloyla hamile kalıp 84 de doğuma girdim ve 1 yıl içinde 64 kiloya kendiliğinden düştüm birkez diyet yapmadan ve hiç dikkat etmeden verdim yani verilir bi şekilde sen şuan bebeginin ve kendi sağlığını düşün sadece
Saol kuzum güzel yorumların icjn allh razı olsun çok doğru diyosun bebeğimin sağlığı önemli napim bazen doymuyorum yiyorum diyet yapamam ama ki bebeğe yazık verilir ya kilo herkes zaten çok diyo desinler takmicam ben fikir almak için post acayim dedim burdafa aynı tepkiler aldım maalesef 😂😂😂sagligimiz yerinde olsunda veriiriz napak

Tüm sayfalar yüklendi.