🖐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Canannnn tarafından oluşturulan 🖐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,213 kez görüntülenmiş, 155 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı 🖐
Konbuyu başlatan Canannnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Canannnn

Kayıtlı Üye
rank
Ben size birşey demedim beni anlamıyorsunuz bir kaç arkadaş paylaşım yaptı ama ıkiniz paylaşımlarda yorum yapıyonuz dalga geçer gibi konuşuyorsunuz arkadaşının çocuğu olmadığı içi sinirli ve agrastif insan dedim

• Kızdım
Tepkiler: Mia

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canimya insallah yeniden olar🤲
İnşallah kuzum amin bebeğim 🙏🏻❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ben sana hakaret mi ettim peki gelmiş burda çocuğunu kaybetmiş birin eçocuğun olmuyor diye agresifsin diyorun deseen. benim hadddime değil kimseyi aşağılamak ciddiyim beni sor burda ki herkese ne zaman saygımı bozmuşum
Biz buna nededik bu kuyruk acısı nedir böyle

• Beğen

Ulduzz

Kayıtlı Üye
rank
Ben size birşey demedim beni anlamıyorsunuz bir kaç arkadaş paylaşım yaptı ama ıkiniz paylaşımlarda yorum yapıyonuz dalga geçer gibi konuşuyorsunuz arkadaşının çocuğu olmadığı içi sinirli ve agrastif insan dedim
Amma cok ayib birunun cocugu olmadiginda insan oyle cumleler kurub kalb kirarmi? Allah herseyi goruyor ve biliyor Allah aşkina sacmalamayin

• Beğen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
senin o arakadş dediğğn şahsiyet varya 4 gündür belki daha fazla resmen bizimle dalga geçiyor ben sabırla her sorusuna cevap verdim artık bana herkes bırak yazma demsne rağmen bir insan aynı soruyu 20 kez konu olarak açmaz birde aynı günde açıklama yapıyoruz ona bile ikna olmuyır.

Bak demek istediğim buydu sadece siz hemen azalıyorsunuz
şuan da azarladığımı düşünmüuorum...

• Beğen

Canannnn

Kayıtlı Üye
rank
Dediginiz kişiyi gerçekten tanımam etmem anlatmak istediğim bazı arkadaşların paylaşımlarının aşağısında ıkiniz sohbet ediyorsunuz rahatsız edici durum

Mia

Kayıtlı Üye
rank
senin o arakadş dediğğn şahsiyet varya 4 gündür belki daha fazla resmen bizimle dalga geçiyor ben sabırla her sorusuna cevap verdim artık bana herkes bırak yazma demsne rağmen bir insan aynı soruyu 20 kez konu olarak açmaz birde aynı günde açıklama yapıyoruz ona bile ikna olmuyır.

Dediginiz kişiyi gerçekten tanımam etmem anlatmak istediğim bazı arkadaşların paylaşımlarının aşağısında ıkiniz sohbet ediyorsunuz rahatsız edici durum

Inanin Suan sizin de yazdiklariniz rahatsiz edici

Ulduzz

Kayıtlı Üye
rank

Canim şu postayi kapa bence fazla uzamasin

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Selamun aleykum burası gebelik uygulaması ve istediğimiz soruları sorabiliriz burada neden soru sorulduğunda azarlanılıyor merak ediyorum merak ettiklerimizi sormayalım mı o zaman? Burası soru sormak için var
Bir kaç kişi çok azalıyor burada

Not umutlu denilen kullanıcı @Umutluuu @Kayra'nın Annesi 👶🏻
Etiketledigin kişiler ve diğer kizlar benim alakasız gereksiz çok kafama taktiğim soruları bile gayet güzel üslupla acikladilar bilmeseler de acaba böyle mi yapsan şunu mu içsem doktora mi gitsen gibi tavsiyelerde bulundular her sorduğumda tek bir azat işitmedim size nasıl davrandılar bilemicem ama eminim ki gayet iyi davranmislardir geçen gün 9 aylık evliyim diye vs yazan 9 10 tane post açan kıza bile o kadar sabırlı cevaplar verdiler ki anlatamam belki de ben o kadar sabırlı olmazdım daha ne bekliyorsunuz acaba? Doktora gittiğimizde doktor hemşire bizi azarlayip atıyor bunu eminim hepimiz yaşıyoruz burdaki kızların güzelce iyi niyetle üslupla yardım ettiğini kimse inkar edemez.sizde beni azarladı bunlar diyorsunuz ama ne söylediğiniz de azarladı veya ne dediler laf mı saydılar ne söylediyse yazin onu da yapmıyorsunuz sanirim canınız kavga istiyor.burdaki çoğu kişi gebe lütfen onların canını sıkmayin gebe olmayanları da strese sokmayın.sorun neyse güzel üslupla söyleyin isinize bakın hayırlı aksamlar
Selamun aleykum burası gebelik uygulaması ve istediğimiz soruları sorabiliriz burada neden soru sorulduğunda azarlanılıyor merak ediyorum merak ettiklerimizi sormayalım mı o zaman? Burası soru sormak için var
Bir kaç kişi çok azalıyor burada

Not umutlu denilen kullanıcı @Umutluuu @Kayra'nın Annesi 👶🏻

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
ederiz bunda rahatsız olacak ne var paylaşım açan arakadş dert etmiyor da sen neden takıldın buna bunu bşiz aylardır yaparuz hatta herkes yapar neden sadece umutlu ve ben 🤔

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...