🖐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Canannnn tarafından oluşturulan 🖐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,213 kez görüntülenmiş, 155 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı 🖐
Konbuyu başlatan Canannnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Canannnn

Kayıtlı Üye
rank
Bazen farkında olmadan siz kırıcı oluyorsunuz hatta ıkiniz insanların paylaşımlarının altında sohbet ediyorsunuz

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
senin o arakadş dediğğn şahsiyet varya 4 gündür belki daha fazla resmen bizimle dalga geçiyor ben sabırla her sorusuna cevap verdim artık bana herkes bırak yazma demsne rağmen bir insan aynı soruyu 20 kez konu olarak açmaz birde aynı günde açıklama yapıyoruz ona bile ikna olmuyır.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

şuan da azarladığımı düşünmüuorum...
Kız dün biri post açtı ya sonra sizin onu unutup kendiniz konuştunuz onun kuyruk acısı bu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Etiketledigin kişiler ve diğer kizlar benim alakasız gereksiz çok kafama taktiğim soruları bile gayet güzel üslupla acikladilar bilmeseler de acaba böyle mi yapsan şunu mu içsem doktora mi gitsen gibi tavsiyelerde bulundular her sorduğumda tek bir azat işitmedim size nasıl davrandılar bilemicem ama eminim ki gayet iyi davranmislardir geçen gün 9 aylık evliyim diye vs yazan 9 10 tane post açan kıza bile o kadar sabırlı cevaplar verdiler ki anlatamam belki de ben o kadar sabırlı olmazdım daha ne bekliyorsunuz acaba? Doktora gittiğimizde doktor hemşire bizi azarlayip atıyor bunu eminim hepimiz yaşıyoruz burdaki kızların güzelce iyi niyetle üslupla yardım ettiğini kimse inkar edemez.sizde beni azarladı bunlar diyorsunuz ama ne söylediğiniz de azarladı veya ne dediler laf mı saydılar ne söylediyse yazin onu da yapmıyorsunuz sanirim canınız kavga istiyor.burdaki çoğu kişi gebe lütfen onların canını sıkmayin gebe olmayanları da strese sokmayın.sorun neyse güzel üslupla söyleyin isinize bakın hayırlı aksamlar
ağzına sağlık melikem .. arakadşı azarladığımızı sanmam daha 1 saat önce uygulamaya katılmış

Canannnn

Kayıtlı Üye
rank
Ikinizde yaptığınız için çünkü sizden baska kimse yapmıyor benim dedilerim sizi rahatsız etti gerçekten çok ayıp

Canannnn

Kayıtlı Üye
rank
Şükür saygısızlık birşey demedim umutluuuuj hanımla ıkiniz yapıyorsunuz benimki zorunuza gitttiiiiii

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...