Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence de değişmez artık sağlikla alırsın kucağına inşallah canım artık tatlış tatlış kıyafetler almaya alışveriş yapmaya başlarsin prensese kız bebeklerin kıyafetleri çok güzel oluyor ya
Bence de değişmez artık sağlikla alırsın kucağına inşallah canım artık tatlış tatlış kıyafetler almaya alışveriş yapmaya başlarsin prensese kız bebeklerin kıyafetleri çok güzel oluyor ya
Kız canım bu yıl bizim aileye benim kide garanfi kızsa 4 tane kız geliyoe biri doğdu geriye 3 kaldı birisi ikiz zaten oda hastsnedw yatıyoe 32 haftalık 2 haftadır yatıyor gittiği yere kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız canım bu yıl bizim aileye benim kide garanfi kızsa 4 tane kız geliyoe biri doğdu geriye 3 kaldı birisi ikiz zaten oda hastsnedw yatıyoe 32 haftalık 2 haftadır yatıyor gittiği yere kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet günaydın anneler ve anne adayları bugün detaylı usg var onun yanı sırasında cinsiyeti öğrenirm diye düşünüyorum artık yeter bence göstersin kendini minik. Hayırlı haberlerle çıkarım inşallah sizden ricam minik kendini göstersin diye dua etmeniz