Sorum var 🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan 🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,051 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤭
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ah ah sanki biz bilmiyoruz Whatsapp grubu kurmayı. Önemli olan burdan insanlara rahat bir şekilde yardımcı olabilmek. Ordan grup kurulduğu taktirde bu uygulamanın ne mantığı kalıyor anlamış değilim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aboo insanların çok boş vakti var herhal grup falan istiyorlar 😅 yeminle tuvalete gitmeye vaktim yok millet nasıl vakit buluyor 😅😅😅😅🤭 hayattt beni neden yoruyosun 😅😅🙈
Neden benimde olmuyor bu vakit 🤣🤣3 çocuk ev yemek okul ödev iş bune be kaçıyorum ben kızlar belki vakit bulurum dinlenmeye 🤣🤣🤣

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Neden benimde olmuyor bu vakit 🤣🤣3 çocuk ev yemek okul ödev iş bune be kaçıyorum ben kızlar belki vakit bulurum dinlenmeye 🤣🤣🤣
Valla bugünün özeti yemek yap, çocukları yıka,süpürge yap, cam sil, balkon yıka, yemek ye çocuk doyur emzir et falan filan 🤕😴 hatırladıklarım bu kadar hatırlamadıklarımı bilmiyorum 😅😅🤭

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla bugünün özeti yemek yap, çocukları yıka,süpürge yap, cam sil, balkon yıka, yemek ye çocuk doyur emzir et falan filan 🤕😴 hatırladıklarım bu kadar hatırlamadıklarımı bilmiyorum 😅😅🤭
Saatlerdir mal gibi oturuyorum naptigimi bilmiyorum temizlik yapıyorum ama nasıl bilmiyorum vücudum çöktü şimdi de mutfak dolaplarıni ve fayanslari siliyorum 🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar