Sorum var 🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan 🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,051 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤭
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aboo insanların çok boş vakti var herhal grup falan istiyorlar 😅 yeminle tuvalete gitmeye vaktim yok millet nasıl vakit buluyor 😅😅😅😅🤭 hayattt beni neden yoruyosun 😅😅🙈
Kesinlikle ben 🤣🤣 hiç kendime bile vakit ayıramiyorum duş almaya vakit bulamıyorum yaa evden çıkmadım kaç zamandır bir hastane için çıkıyorum baya kabus bir yasamim var gibi 🤦 bebekli olmak zormuş bunu net öğrendim ufkum açıldı daha bebek yapmam Allah'ın izniyle 😂😂 hayat beni de çok yoruyor ya niyeki acaba piyango bize vuruyor 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahaha😂😂 bu hayatın bize kastı var sanırım 😂 kız ben tuvalete gidince bile oğlum benimle geliyor beni tuvalette bile rahat bırakmıyor yani 😂😂😂😂 bende kaç gündür buralardayım baya sohbet etme fırsatım oldu vaktim bu aralar var bebeğin büyüyünce daha rahatlıyor insan 😘💝
[/QUOTE]
Darısı başıma yaa biraz büyüse acaba düzelir mi sürekli ağlıyor sürekli emiyor cidden yemek bile yedirmiyor çay keyfim vardı eskiden o bile kalmadı ne zaman düzelir bu hayat 🤦🤦😂😂 kaç aylıkken

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Wp. Çok burda daha fazla görüyorum seni burda daha fazla konuşabiliyoruz😂😂uygulamaya özel vaktimiz olabiyor kacamakta olsa miniklerden😂❤️
Aynen valla Whatsapp yollarını unuttum arada bir bakıyorum zaten kocam harici pek yazan yok onuda engellemeyi düşünüyorum 😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle ben 🤣🤣 hiç kendime bile vakit ayıramiyorum duş almaya vakit bulamıyorum yaa evden çıkmadım kaç zamandır bir hastane için çıkıyorum baya kabus bir yasamim var gibi 🤦 bebekli olmak zormuş bunu net öğrendim ufkum açıldı daha bebek yapmam Allah'ın izniyle 😂😂 hayat beni de çok yoruyor ya niyeki acaba piyango bize vuruyor 🤣🤣
Valla evden çıkmaya cesaretim yok hazırlanmak gözüm de büyüyor 2 çocukla giydir giyin falan filan evde oturmak daha iyi 😅 çok çocuğu olanlar nasıl yapıyor valla anlamadım gitti aşırı zor geliyor 😅 biraz büyüsün de rahat edersin ben tam 3 yaşına getirmişken tekrar başa döndüm 😳🤭

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Valla evden çıkmaya cesaretim yok hazırlanmak gözüm de büyüyor 2 çocukla giydir giyin falan filan evde oturmak daha iyi 😅 çok çocuğu olanlar nasıl yapıyor valla anlamadım gitti aşırı zor geliyor 😅 biraz büyüsün de rahat edersin ben tam 3 yaşına getirmişken tekrar başa döndüm 😳🤭
Off cidden zor yaa ama eski insanlar kaç çocukla yaşıyorlarmış biz mi dayanıksız çıktık acaba 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar