Sorum var 🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan 🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,698 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤭
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar 5
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 2
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aboo insanların çok boş vakti var herhal grup falan istiyorlar 😅 yeminle tuvalete gitmeye vaktim yok millet nasıl vakit buluyor 😅😅😅😅🤭 hayattt beni neden yoruyosun 😅😅🙈
Kesinlikle ben 🤣🤣 hiç kendime bile vakit ayıramiyorum duş almaya vakit bulamıyorum yaa evden çıkmadım kaç zamandır bir hastane için çıkıyorum baya kabus bir yasamim var gibi 🤦 bebekli olmak zormuş bunu net öğrendim ufkum açıldı daha bebek yapmam Allah'ın izniyle 😂😂 hayat beni de çok yoruyor ya niyeki acaba piyango bize vuruyor 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahaha😂😂 bu hayatın bize kastı var sanırım 😂 kız ben tuvalete gidince bile oğlum benimle geliyor beni tuvalette bile rahat bırakmıyor yani 😂😂😂😂 bende kaç gündür buralardayım baya sohbet etme fırsatım oldu vaktim bu aralar var bebeğin büyüyünce daha rahatlıyor insan 😘💝
[/QUOTE]
Darısı başıma yaa biraz büyüse acaba düzelir mi sürekli ağlıyor sürekli emiyor cidden yemek bile yedirmiyor çay keyfim vardı eskiden o bile kalmadı ne zaman düzelir bu hayat 🤦🤦😂😂 kaç aylıkken

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Wp. Çok burda daha fazla görüyorum seni burda daha fazla konuşabiliyoruz😂😂uygulamaya özel vaktimiz olabiyor kacamakta olsa miniklerden😂❤️
Aynen valla Whatsapp yollarını unuttum arada bir bakıyorum zaten kocam harici pek yazan yok onuda engellemeyi düşünüyorum 😂😂😂

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle ben 🤣🤣 hiç kendime bile vakit ayıramiyorum duş almaya vakit bulamıyorum yaa evden çıkmadım kaç zamandır bir hastane için çıkıyorum baya kabus bir yasamim var gibi 🤦 bebekli olmak zormuş bunu net öğrendim ufkum açıldı daha bebek yapmam Allah'ın izniyle 😂😂 hayat beni de çok yoruyor ya niyeki acaba piyango bize vuruyor 🤣🤣
Valla evden çıkmaya cesaretim yok hazırlanmak gözüm de büyüyor 2 çocukla giydir giyin falan filan evde oturmak daha iyi 😅 çok çocuğu olanlar nasıl yapıyor valla anlamadım gitti aşırı zor geliyor 😅 biraz büyüsün de rahat edersin ben tam 3 yaşına getirmişken tekrar başa döndüm 😳🤭

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Valla evden çıkmaya cesaretim yok hazırlanmak gözüm de büyüyor 2 çocukla giydir giyin falan filan evde oturmak daha iyi 😅 çok çocuğu olanlar nasıl yapıyor valla anlamadım gitti aşırı zor geliyor 😅 biraz büyüsün de rahat edersin ben tam 3 yaşına getirmişken tekrar başa döndüm 😳🤭
Off cidden zor yaa ama eski insanlar kaç çocukla yaşıyorlarmış biz mi dayanıksız çıktık acaba 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar