Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur 🥰🤲
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 4 Kasım 2022 #21 Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 4 Kasım 2022 #22 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Aynen öyle canım olmasa bile o güzel canını sıkma her şey Rabbimden Genişletmek için tıkla ... Evet Ayşem demekki güzel bir zamanı var öyle diyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Demetdemet' Alıntı: Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Aynen öyle canım olmasa bile o güzel canını sıkma her şey Rabbimden Genişletmek için tıkla ... Evet Ayşem demekki güzel bir zamanı var öyle diyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Demetdemet' Alıntı: Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 4 Kasım 2022 #23 Hülya❤️' Alıntı: Merhaba Kızlar 4 Gündür Gecikme Oldu Test Yaptım Ama Çıkmadi Genişletmek için tıkla ... İnsallh hayırlı haberler alırız senden de kuzum en kısa zamnda
Hülya❤️' Alıntı: Merhaba Kızlar 4 Gündür Gecikme Oldu Test Yaptım Ama Çıkmadi Genişletmek için tıkla ... İnsallh hayırlı haberler alırız senden de kuzum en kısa zamnda
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 4 Kasım 2022 #24 Ayse3453' Alıntı: İnsallh hayırlı haberler alırız senden de kuzum en kısa zamnda Genişletmek için tıkla ... İnşallah caniminicisi
Ayse3453' Alıntı: İnsallh hayırlı haberler alırız senden de kuzum en kısa zamnda Genişletmek için tıkla ... İnşallah caniminicisi
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 4 Kasım 2022 #25 Hülya❤️' Alıntı: Merhaba Kızlar 4 Gündür Gecikme Oldu Test Yaptım Ama Çıkmadi Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah canım ya kan testi yaptır birde Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Hülya❤️' Alıntı: Merhaba Kızlar 4 Gündür Gecikme Oldu Test Yaptım Ama Çıkmadi Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah canım ya kan testi yaptır birde Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 4 Kasım 2022 #26 Hülya❤️' Alıntı: Merhaba Kızlar 4 Gündür Gecikme Oldu Test Yaptım Ama Çıkmadi Genişletmek için tıkla ... Negatif mi çıktı tek çizgi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Hülyanın bebeğini eline sagsaglim almadan burdan gitmemm inşallah tez zamanda dualarım seninle
Hülya❤️' Alıntı: Merhaba Kızlar 4 Gündür Gecikme Oldu Test Yaptım Ama Çıkmadi Genişletmek için tıkla ... Negatif mi çıktı tek çizgi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Hülyanın bebeğini eline sagsaglim almadan burdan gitmemm inşallah tez zamanda dualarım seninle
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 4 Kasım 2022 #27 Azranurun annesi' Alıntı: Negatif mi çıktı tek çizgi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Hülyanın bebeğini eline sagsaglim almadan burdan gitmemm inşallah tez zamanda dualarım seninle Genişletmek için tıkla ... Alllah razı olsun birtanem ama testte tek çizgi çıktı
Azranurun annesi' Alıntı: Negatif mi çıktı tek çizgi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Hülyanın bebeğini eline sagsaglim almadan burdan gitmemm inşallah tez zamanda dualarım seninle Genişletmek için tıkla ... Alllah razı olsun birtanem ama testte tek çizgi çıktı
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 4 Kasım 2022 #28 Adetin gecikmeye başladıysa buda bence iyi bişey yumurtalıkların da haraketlenme var
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 4 Kasım 2022 #29 Azranurun annesi' Alıntı: Adetin gecikmeye başladıysa buda bence iyi bişey yumurtalıkların da haraketlenme var Genişletmek için tıkla ... İnşallah aşkım benim
Azranurun annesi' Alıntı: Adetin gecikmeye başladıysa buda bence iyi bişey yumurtalıkların da haraketlenme var Genişletmek için tıkla ... İnşallah aşkım benim
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 4 Kasım 2022 #30 Hülya❤️' Alıntı: İnşallah aşkım benim Genişletmek için tıkla ... Cuma günü öyle bir vakit varki dualarun geri cevrilmezmis ben biliyom o vakti sana dua ediyorum ama hayırlısi diye tabi
Hülya❤️' Alıntı: İnşallah aşkım benim Genişletmek için tıkla ... Cuma günü öyle bir vakit varki dualarun geri cevrilmezmis ben biliyom o vakti sana dua ediyorum ama hayırlısi diye tabi