♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan ♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,804 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı ♥️
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Cuma günü öyle bir vakit varki dualarun geri cevrilmezmis ben biliyom o vakti sana dua ediyorum ama hayırlısi diye tabi
Canımsın elifim o güzel dualarım icin Allah razı olsun senden Allah'ım hakkimda ne hayirliysa onu versin inşallah heran adet olacakmisim gibi belimde ağrım var çok acile gittim kan testi yapmaya yapmadılar sağlık ocağından yapın dedi nasıl yapamıyorlar anlamıyorum

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın elifim o güzel dualarım icin Allah razı olsun senden Allah'ım hakkimda ne hayirliysa onu versin inşallah heran adet olacakmisim gibi belimde ağrım var çok acile gittim kan testi yapmaya yapmadılar sağlık ocağından yapın dedi nasıl yapamıyorlar anlamıyorum
Dediğim gibi bende hamile kaldım ama hiçbir belirti yoktu sende öyle olabilir

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ayyyyy çok heyecanlandım hülyaaammm 🥰🥰🥰Hayırlısıyla seninde bitane bebişim olur aşkım stres yapma tamammı bitanem canım benim 🥰🥰🥰🥰 kan tahlili ver çıkar bitanem benim adetime 1-2 gün kala verniştim çıkmıştı sende ver canım 😊❤️
Canım gamzemmm seni çok seviyorum kuşum benim hastaneye gittim burda verilmiyor dedi sağlık ocağında vermen lazım dedi bana

Tüm sayfalar yüklendi.