💗❣️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan 💗❣️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,925 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı 💗❣️
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Canım Arkadaşlarım Akşam Kovit Diye Post Açdım Eşim Test Verdi Kovit Değilmiş Allah Razı Olsun Hepinizden Güzel Dualarınız Dilekleriniz İçin Bitanelerim Ben Bugün Kadın Doğuma Gittim Yumurtalıklarıma Baktılar Sıkıntı Yok Dedi Doktor Kist Vs Hiç Birşey Yok Sadece İlaç Yazdı Onu Kullanacam Büyüp Büyümedigi Kontrol Edilecek Başka Da Sorun Yokmuş İçimm Rahatladı Gebe Kalabilirsin İçinde Şüphe Olmasın Dedi Bana İlk Gebeliginde Bebeğim Kalbi Durdu Diye Buda Böyle Olmuyacak Sadece Saglıklı Gebelik Demek Değilmiş O Yüzden Olmuştur Diye Konuştu Kan Uyuşmazlıgına Bakılacak 😍😍😍😍💗🤲🏻
Canim hülya rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün insaALLAH.♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Rukan🥰

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Canım Arkadaşlarım Akşam Kovit Diye Post Açdım Eşim Test Verdi Kovit Değilmiş Allah Razı Olsun Hepinizden Güzel Dualarınız Dilekleriniz İçin Bitanelerim Ben Bugün Kadın Doğuma Gittim Yumurtalıklarıma Baktılar Sıkıntı Yok Dedi Doktor Kist Vs Hiç Birşey Yok Sadece İlaç Yazdı Onu Kullanacam Büyüp Büyümedigi Kontrol Edilecek Başka Da Sorun Yokmuş İçimm Rahatladı Gebe Kalabilirsin İçinde Şüphe Olmasın Dedi Bana İlk Gebeliginde Bebeğim Kalbi Durdu Diye Buda Böyle Olmuyacak Sadece Saglıklı Gebelik Demek Değilmiş O Yüzden Olmuştur Diye Konuştu Kan Uyuşmazlıgına Bakılacak 😍😍😍😍💗🤲🏻
Şükür canım çok geçmiş olsun Rabbım gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.