Gebelik i ilerledikçe karnındaki bebek büyüdükçe rahim de genişliyor canım bu yüzden Rahmini tutan Bağlar geriliyor bu da vajinada baskıya ve ağrıya sebep oluyor çoğu zaman normal bir durum olarak görülüyor aslında benim de ilk gebeliğimde çok oluyordu karnınin sertleşmesini de doktorumla konuştun mu genelde gebeliğin son haftalarına doğru doğuma yakın karında sertleşme oluyor göğsünden sıvı gelmesi de normal bazı gebelerde doğumdan önce göğsünden sıvı gelebiliyor benim halamın da sürekli göğsünden süt geliyordu doğuma kadar sen elinden geldiğince dinlenmeye bak fazla ayağa kalkmamaya çalış şikayetlerin devam ederse artarsa vakit kaybetmeden doktora gö
Gebelik i ilerledikçe karnındaki bebek büyüdükçe rahim de genişliyor canım bu yüzden Rahmini tutan Bağlar geriliyor bu da vajinada baskıya ve ağrıya sebep oluyor çoğu zaman normal bir durum olarak görülüyor aslında benim de ilk gebeliğimde çok oluyordu karnınin sertleşmesini de doktorumla konuştun mu genelde gebeliğin son haftalarına doğru doğuma yakın karında sertleşme oluyor göğsünden sıvı gelmesi de normal bazı gebelerde doğumdan önce göğsünden sıvı gelebiliyor benim halamın da sürekli göğsünden süt geliyordu doğuma kadar sen elinden geldiğince dinlenmeye bak fazla ayağa kalkmamaya çalış şikayetlerin devam ederse artarsa vakit kaybetmeden doktora görün
Sürekli doktora gitmekten de çok yoruldum kasılma ve sertleşme için gazdan oluyordur dedi şurup verdi kullanıyorum ama çokta faydası olmuyor toplanmayada hepsine normal diyor ama benim içim rahat etmiyor elimden geldiğince uzanıyorum ufak bişey olduğunda acile veya kendi doktoruma gidiyorum hatta eşim bu yüzden bana kızıyor kendini dinleyip kendini strese sokma diyor ama elimde değil nedense her an bişey olcak korkusu olustu 19. Haftada bı 3 4 damla lekelenme yaşayıp 1 gün hastanede yattım o günden beri tramva oluştu