10 aylik canim nisanin 30 u 1 yasina girecekTeşşekur ederim canim senin bebegin nekadarlik oldu
10 aylik canim nisanin 30 u 1 yasina girecekTeşşekur ederim canim senin bebegin nekadarlik oldu
ALLAH korusun canimAllah korusun bebeklerdeki alerji ölüme kadar gidebiliyor nadir de olsa alerji derecesi yüksek ise bir anda boğaz şişiyor nefes almakta güçlük arkasından morarma. Hafif ise vücudun farklı yerlerinde kızarıklık olur o besini tekrar vermezsen bir günde gecebiliyor. Bu soylediklerim yetişkinler içinde geçerli. Ama bebek bünyesi daha hassas olduğu için daha dikkatli olmak lazım
MaşaAllah10 aylik canim nisanin 30 u 1 yasina girecek
Acele etme canım şu an kilosu iyiyse 1.5 ay falan bekle ama yok baslicam diyorsan teker teker sebzeleri buharda hasla tattir hepsini tattirdiktan sonra karıştırıp püre çorba yapabilirsin oturma konusundada bı doktor 4.5 aylıkken kucağınıza 2 3 dk destekli başlayın diyo ben öyle yaptım 6 ayında kendi başına oturuyordu canimMerhaba kızlar bebegim 4 aylik olacak ek gidaya başlamayı düşünüyorum annr sütünden çok mama alıyor ilk tadımlık olarak mi başliyim yoksa bir öğün direk çorba mi veriyim süt ürünlerine alerjisi var malesef hangi çorbaları yapip vermeliyim.. beni aydınlatırsanız sevinirm canlarım ❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay bide bebekleri kaç aylikken oturtmaya başladınız
Çorba olarak ne yapa bilirim canim birşeyler yediğimiz zaman oda istiyor yediğimiz şeye bakip tepiniyor tosunAcele etme canım şu an kilosu iyiyse 1.5 ay falan bekle ama yok baslicam diyorsan teker teker sebzeleri buharda hasla tattir hepsini tattirdiktan sonra karıştırıp püre çorba yapabilirsin oturma konusundada bı doktor 4.5 aylıkken kucağınıza 2 3 dk destekli başlayın diyo ben öyle yaptım 6 ayında kendi başına oturuyordu canim
Canım şimdi yediklerin salçalı acı falan oluyo ya ağır gelir ona kabak havuç patates karıştırıp yaparsın tarhana yaparsın muhallebi irmikli onlardan yaparsın azar azar zeytin yağı koyarsın bağırsaklarını calistirirÇorba olarak ne yapa bilirim canim birşeyler yediğimiz zaman oda istiyor yediğimiz şeye bakip tepiniyor tosun
Nefis yemek tarifleri varya alerjik bebekler için tariflerde var oraya bakarsın ben ordan yapıyorumÇorba olarak ne yapa bilirim canim birşeyler yediğimiz zaman oda istiyor yediğimiz şeye bakip tepiniyor tosun
Zatem tariflere hep nefis yemek tariflerinden bakıyorum çocuklar icin tarif verdiklerini bilmiyordum tesekur ederim canimCanım şimdi yediklerin salçalı acı falan oluyo ya ağır gelir ona kabak havuç patates karıştırıp yaparsın tarhana yaparsın muhallebi irmikli onlardan yaparsın azar azar zeytin yağı koyarsın bağırsaklarını calistirir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nefis yemek tarifleri varya alerjik bebekler için tariflerde var oraya bakarsın ben ordan yapıyorum
Var canım tarifler kısmı var orda püre muhallebi çorba kahvaltı hep var uygulamasindaZatem tariflere hep nefis yemek tariflerinden bakıyorum çocuklar icin tarif verdiklerini bilmiyordum tesekur ederim canim
Bakıcam canim teşekkür ederimVar canım tarifler kısmı var orda püre muhallebi çorba kahvaltı hep var uygulamasinda
Rica ederim canımBakıcam canim teşekkür ederim
Profildeki kizce senin bebek dir o ne güzel saçtır maşaALLAH öp benim yerime o saçındanRica ederim canım