Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 28. haftada doğum çok kritik bir haftadır. 28 haftalık doğum yapıp hayata tutunan gebelikler vardır. Tehlikeli durum 35. haftadan önceki oluşan doğumlarlardır.
2 cm mi açılman var cnm dikkat et kendine sürekli yat beslenmene dikkat et bol bol vitaminli yiyecekler tüket meyve ye kuruyemiş muz fln ye bebeğe kilo yapsın
Evde yardımcım var annem var ama oğlum bana çok düşkün olduğu için kimsede durmuyor maalesef daha ne kadar acilmam olursa sıkıntı olur ki bı bilgin varmı acaba
Evde yardımcım var annem var ama oğlum bana çok düşkün olduğu için kimsede durmuyor maalesef daha ne kadar acilmam olursa sıkıntı olur ki bı bilgin varmı acaba
2. doğumumda 4 cm açılma var diye doğuma almışlardı. Bu dönemde bol bol istirahat etmek mümkün mertebe yataktan kalmamak stres yapmamak gerekli morali yüksek tut bol bol dua et.