🥳

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan 🥳 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,157 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı 🥳
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sen de seviliyorsunn 🌸 Senin de çok zor anlayabiliyorum takip edeceğiz diyorlar ama her geçen gün sanki insanın sırtına yük gibi geliyor o hastane gününe kadar 🥺 tez zamanda kuruluruz şu hastalıklardan inşallah 🥰
Amin amin inşallah canım benim inşallah 🤲🤲 Aynen öyle çok haklısın gerçekten canım ya tek iyi olsunlarda kuzularımız

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar hanımlar 🥰 Sizden bir kaç kez dua rica etmiştim hatırlayan vardır kızım genetik bir hastalıkla doğdu 🥺 Bugün lazerden sonra kontrolümüz vardı Rabbim dualarımızı kabul etti iyi haberler aldım Allahıma şükürler olsun 🥰 İlerleme yokmuş lazer etkili olmuş hatta bir gözünün numarasında gerileme bile varmış 🥰 Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin inşallah hepimiz güzel haberler alırız Rabbim evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın hasta olan bebeklerimize şifa versin 🤲🥰🧿🧿
Çok güzel haber bu,😘 çok sevindim senin adına, tüm bebekleri allah korusun. Amin🙏🙏

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar hanımlar 🥰 Sizden bir kaç kez dua rica etmiştim hatırlayan vardır kızım genetik bir hastalıkla doğdu 🥺 Bugün lazerden sonra kontrolümüz vardı Rabbim dualarımızı kabul etti iyi haberler aldım Allahıma şükürler olsun 🥰 İlerleme yokmuş lazer etkili olmuş hatta bir gözünün numarasında gerileme bile varmış 🥰 Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin inşallah hepimiz güzel haberler alırız Rabbim evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın hasta olan bebeklerimize şifa versin 🤲🥰🧿🧿
Ay maaşaallah olsun kızına çok şukur gözun aydın rabbim hastalıklardan korusun sağlıkla buyusun inşaallah 🤲❤️🧿

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok çok sevindim adiniza kuzum rabbim daha iyi etsin inşallah

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Oyy senden de çok şükür canım benim 😍 darısı bizim başımıza inşallah daha sonuçlar çıkmadı ya bize de dua edin 3 ay olacak daha çıkmadı yani ilerleme yok ama tüm herşey normal mi bitti mi artık cnm
Ben sana her yorumunj görüşümde dua ediyorum kalbin çok güzel çok belli ediyorsun Rabbim o güzel kalbin hatrına yavruna şifa versin inşaAllah hayırlı haberlerini al bebişinin

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...