Cok erken canim kesinlikle vermeKızlar üç aylık bebeğe hero baby kavanoz meyve püresi veya ev yapımı meyve püresi verilir mi azar azar cevaplarınızı bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar kesinlikle ek gıda ıcın acele etmeyin bebeklerınızde 6 aydan sonra yavs yavas yiyecek zaten 1 damla anne sutu bile olsa bebegınız ıcın cok faydalı anne sutu yerine verecegınız hersey bebege anne sutu gibi yaramayacak bebek herseyi yiyor diye sakın boyle bı hataya dusmeyın herseyın bi kuralı bi duzeni var ben mecbur kaldım 5 aylıkken basladım simdi dogru duzgun bırsey yemiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar kesinlikle ek gıda ıcın acele etmeyin bebeklerınızde 6 aydan sonra yavas yavas yiyecek zaten 1 damla anne sutu bile olsa bebegınız ıcın cok faydalı anne sutu yerine verecegınız hersey bebege anne sutu gibi yaramayacak bebek herseyi yiyor diye sakın boyle bı hataya dusmeyın herseyın bi kuralı bi duzeni var ben mecbur kaldım 5 aylıkken basladım simdi dogru duzgun bırsey yemiyor
Irmık 7 ayda verilir canım pırınc unu un hıc bir besin degeri yok bebegınız obez yapmayın lutfen bunlar kabız yapar bebegınızın bagirsaklarını yorarBenim kızım 4 aylık her şeyi yediriyorum iki öğün mama veriyorum geri kalan pirinç unu irmik kahvaltı cici bebeli, çorba tarhana falan
Son düzenleme: