Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanların özel hayatı bizi alakadqr etmez kızlar sadece doğruyu yanlışı deyin gerisini uzatmayın arkadaş öyle uygun görmüş. Boşverşn herkeisn kendi yapısı, düşüncesi ve ahlak problemi konuyu kilitlemek istemiyorum uzatmayın!
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Fotoğrafları görüp hamile değilsindir canım adetindir diyen sizsiniz sonra dönüp inşallah öylesindir diye gülende sizsiniz, bunlar mı normal? Öyle bir durumda elbette kürtaj olunur, herkesinde hayatı kendine evliliğe bekarlığa niye bu kadar takılıp böyle ağır konuşuyorsunuz ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet oldu çok teşekkür ederim seviyeli bir şekilde açıklayıcı konuşmanız için
İticilikle bir alakası olmayıp, beş parmağın beşininde bir olmadığını savunmaya çalıştım kimse kimsenin hayatına pisliksin diye yorum yapamaz ben gayet saygılı başarılı geniş ve her şeyi gören biri olarak yurtdışında yetiştirildim. Sadece bişey danışmaktı amacım, kimse kimsenin ahlak bekçiliğini yapmasın, herkesin hayatı günahı sevabı kendine. İyi günler dilerimm