3 haftalıkken ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervenhir tarafından oluşturulan 3 haftalıkken ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 344 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 haftalıkken ultrason
Konbuyu başlatan Mervenhir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Mervenhir

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar son adet tarihim 23 temmuz geçen salı evde test yaptım pozitif çıktı yarın doktordan randevu aldım ultrason da kese ve bebek görünür mü ?

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar son adet tarihim 23 temmuz geçen salı evde test yaptım pozitif çıktı yarın doktordan randevu aldım ultrason da kese ve bebek görünür mü ?
Adet tarihine göre 4 hafta oluyo ben 4 haftalıkken gittim doktor bakmadı sadece kan alıp hcgye baktı 5.hafta gel dedi 5+5de kese ve kalp atışını dinledim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım. Çok küçük daha, kesenin görünmesi için bile en az 5 haftalık olması gerekiyor. Ama sen yine de git dra kullanman gereken ilaçları yazar en azından başlamış olursun

Tüm sayfalar yüklendi.