Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uyuşukluk normal his kaybı oluyo benimde 3.gebeliğim 2015 2018 doğumlarım var ama bu hamileliğim zor geliyor belim ve sol tarafım inanilmaz ağrıyor fizik tedaviye gittim doktor fıtık olabilir hemde sezeryan araları çok az çok zor geçer dinlen dedi şimdi bu durumda aldır demek olmaz Allah veriyor netice de o canı ama yardim eden varsa yanında dinlen bol bol ağır bir iş yapma
Bende 3 sene önce sezeryan doğum yaptım şimdi 18 haftalık hamileyim doktorum 2 3 sene arayla sezeryan doğum oluyo sen tam zamanında hamile kalmışsın dedi bence riskli olmaz tabi bu kişiden kişiye değişir
Uyuşukluk normal his kaybı oluyo benimde 3.gebeliğim 2015 2018 doğumlarım var ama bu hamileliğim zor geliyor belim ve sol tarafım inanilmaz ağrıyor fizik tedaviye gittim doktor fıtık olabilir hemde sezeryan araları çok az çok zor geçer dinlen dedi şimdi bu durumda aldır demek olmaz Allah veriyor netice de o canı ama yardim eden varsa yanında dinlen bol bol ağır bun
Uyuşukluk normal his kaybı oluyo benimde 3.gebeliğim 2015 2018 doğumlarım var ama bu hamileliğim zor geliyor belim ve sol tarafım inanilmaz ağrıyor fizik tedaviye gittim doktor fıtık olabilir hemde sezeryan araları çok az çok zor geçer dinlen dedi şimdi bu durumda aldır demek olmaz Allah veriyor netice de o canı ama yardim eden varsa yanında dinlen bol bol ağır bir iş yapma