3 yaş sendorumunu yaşayan varmı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan 3 yaş sendorumunu yaşayan varmı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,261 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 yaş sendorumunu yaşayan varmı?
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneyim mutluyum ❤️😍

Ra tu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızım 3 yaşına girdi bu aralar çok sinirli agresif herşeye bağırıp çağırıyor inat ediyor kafasına taktığında ne yapsak olmuyor bende çok sinirleniyorum bu duruma hormonlardan mı bilmiyorum üstüne gidiyorum dahada sinir ediyorum kızıyorum sürekli kızıma ağlayıp bağırıp çağırması hem üzüyor hem sinirlendiriyor bende o sinirle kızıp daha çok üzüyorum onu 😔😒 bu durumu yaşayan varmı nasıl atlattınız?
Sabrederseniz ilerde düzelecektir tamamen . Ama siz de üzerine giderseniz o kötü huyları ahlak edinir . Böyle konularda hep adem güneşin yolunu izledim ve gerçekten çok faydasını gördüm öneririm kitaplarını ve videolarını . Benim de oğlum çok hırcındı o yaşlarda vuruyordu hatta sinirlenip .. şimdi beş yasinda ve o halinden eser yok ... Pamuk gibi bir çocuk oldu elhamdülillah .. bazı hassas dönemlerde pedagogları dinleyin ve hayata geçirin derim , önerim adem Güneş 💜😊

Neslihaççk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızım 3 yaşına girdi bu aralar çok sinirli agresif herşeye bağırıp çağırıyor inat ediyor kafasına taktığında ne yapsak olmuyor bende çok sinirleniyorum bu duruma hormonlardan mı bilmiyorum üstüne gidiyorum dahada sinir ediyorum kızıyorum sürekli kızıma ağlayıp bağırıp çağırması hem üzüyor hem sinirlendiriyor bende o sinirle kızıp daha çok üzüyorum onu 😔😒 bu durumu yaşayan varmı nasıl atlattınız?
Aaaa ne kadarda benim kızım 10 gün oldu 3 yaş olalı ama olabildiğince huysuzlandı ağlıyo bağırıyo sürekli yanında istiyo ve laf dinlemiyo bende aynen sizin gibi asla sabır gösteremiyorum özellikle bu ara doğumum yaklaştı her tarafım ağrıyo sıkıntı yaşıyorum kızımda böyle yapınca sürekli kızıyorum bide ben evde yalnızım eşim şehir dışında çalışıyo 2 3 ayda bi ancak 4 günlük geliyo herşey çok fazla yoruyo onunda stresiyle çocuğa bağırıyorum

Aaaa ne kadarda benim kızım 10 gün oldu 3 yaş olalı ama olabildiğince huysuzlandı ağlıyo bağırıyo sürekli yanında istiyo ve laf dinlemiyo bende aynen sizin gibi asla sabır gösteremiyorum özellikle bu ara doğumum yaklaştı her tarafım ağrıyo sıkıntı yaşıyorum kızımda böyle yapınca sürekli kızıyorum bide ben evde yalnızım eşim şehir dışında çalışıyo 2 3 ayda bi ancak 4 günlük geliyo herşey çok fazla yoruyo onunda stresiyle çocuğa bağırıyorum
Benimde öyle nereye gitse yanında istiyor kaynanam benimle yaşıyor ama asla onunla birlikte bir yerlere gitmiyoe dışarı çıkmıyor sende geleceksin diyo ağlayıp duruyor herşeye ağlıyor kendini mahvediyor saçını çekiyor sinirden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tabi hamile iken cocuk bakmak da daha zor ... Allah yardımcınız olsun inşallah 💜
Amin ecmain inşallah 😊💞

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar