Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar benim oglum ayaklari asagi pozisyonda ultrasona gitmeden resmen vulvada hissediyorum tekmelerini diyordum dogru cikti doguma kadar doner diye endisem yok ama tekmeleri sıkıntı veriyor ayni durumda olan var mi
Benimde 32+2 dönmedi ve donmezheralde . Rahim dar yeterince hareket edemiyo galiba. Erken doğum riskim vardı zaten rahimyapisindan dönmeyince riski arti. Bazen serkulaj olan yere bitekme atiyo canımı kesiyo sanki. Bn de bildigin kasik altında ayakları hissediyorum. Mümkün oldukc yaN yat ki ağırlığı yanlara versin. Cokoturma ve çok ayakta kalma ki aşağı baskısı artmasin
Benimde 32+2 dönmedi ve donmezheralde . Rahim dar yeterince hareket edemiyo galiba. Erken doğum riskim vardı zaten rahimyapisindan dönmeyince riski arti. Bazen serkulaj olan yere bitekme atiyo canımı kesiyo sanki. Bn de bildigin kasik altında ayakları hissediyorum. Mümkün oldukc yaN yat ki ağırlığı yanlara versin. Cokoturma ve çok ayakta kalma ki aşağı baskısı artmasin
Doguma kadar donme ihtimali var canim insallah donerler suan demek ki bebislerimiz bu pozisyonda rahat ediyorlar ben de cok duzgun durmam yamuk yumuk yatarim dikkat etmem o yuzden bebisi arada sıkıstırıyor bile olabilirim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kizlar benim oglum ayaklari asagi pozisyonda ultrasona gitmeden resmen vulvada hissediyorum tekmelerini diyordum dogru cikti doguma kadar doner diye endisem yok ama tekmeleri sıkıntı veriyor ayni durumda olan var m