30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım...
N Naciyeee Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1 9 Şubat 2024 #1 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım...
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 346 9 Şubat 2024 #2 Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Doktora görün
Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Doktora görün
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 9 Şubat 2024 #3 Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Gebelikte iştahsızlık normal bir durum canım ama gün içinde hani hiçbir şey yiyemiyor hala geliyorsan mutlaka doktoruna Danış
Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Gebelikte iştahsızlık normal bir durum canım ama gün içinde hani hiçbir şey yiyemiyor hala geliyorsan mutlaka doktoruna Danış
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 9 Şubat 2024 #4 Aksine bebek büyüdükçe insan iştahlanıyo ama bilemedim
Ç Çağnurrr20 💜 Ecrin Vera'm🐣 💜 Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,203 9 Şubat 2024 #5 Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... İştahsızlık normal cnm hamilelikte. İlk 3 ay ve son 9 hafta da normal bir durum cnm
Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... İştahsızlık normal cnm hamilelikte. İlk 3 ay ve son 9 hafta da normal bir durum cnm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 9 Şubat 2024 #6 iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Aksine bebek büyüdükçe insan iştahlanıyo ama bilemedim Genişletmek için tıkla ... Herkeste aynı olmayabiliyor canım
iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Aksine bebek büyüdükçe insan iştahlanıyo ama bilemedim Genişletmek için tıkla ... Herkeste aynı olmayabiliyor canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,453 Konum Kırklareli 9 Şubat 2024 #7 Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım benimde oluyordu hatta mide bulantısı filan oluyordu düşün
Naciyeee' Alıntı: 30. Haftadayiz ve aşırı iştahsızlık var. Açlığımı hissetmiyorum ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım benimde oluyordu hatta mide bulantısı filan oluyordu düşün
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 10 Şubat 2024 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Herkeste aynı olmayabiliyor canım Genişletmek için tıkla ... Aynn canm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 12 Şubat 2024 #9 iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Aynn canm Genişletmek için tıkla ...