30 haftalik semdromu diye birsey var miydi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevilll tarafından oluşturulan 30 haftalik semdromu diye birsey var miydi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 949 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 30 haftalik semdromu diye birsey var miydi
Konbuyu başlatan Sevilll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar dün 30 haftaya girdim. Normalde zaman geçmiyor bir an önce zaman geçsin isterim dün 30.hafta olunca bir tedirginlik bir korku içimde doğuma az kaldı falan telaşı bütün gece hic uyuyamadım, sizde de bu tarz durumlar oluyor mu.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla benzer durumlar ağrı oluyor geceleri uyuyamıyorum düşünceler kafamda dönüp duruyor nasıl olacak nasıl geçecek oğlumu düşünüyorum bana ve babasına çok düşkün üzülür mü biz doğuma gidince sağlıkla gelecek mi bebeğim kafamda 40 tilki dönüp duruyor derler ya o hesap işte

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Stres oluyor insan geçen gün acile gidiyordum sancidan neredeyse küçük oğlum tiplere girdi korktu bana sarılıp durdu büyük oğlum bile ben babama giderim sen doğuma gidiyorsan dedi san cim kesildi o arada vallahi billahi zar zor ikna ettik oglanlari birşey yok tamam sakin olun diye ya

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Valla benzer durumlar ağrı oluyor geceleri uyuyamıyorum düşünceler kafamda dönüp duruyor nasıl olacak nasıl geçecek oğlumu düşünüyorum bana ve babasına çok düşkün üzülür mü biz doğuma gidince sağlıkla gelecek mi bebeğim kafamda 40 tilki dönüp duruyor derler ya o hesap işte
Evet ya hayırlısıyla atlatsak bi şu süreci sizinki kaç haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Stres oluyor insan geçen gün acile gidiyordum sancidan neredeyse küçük oğlum tiplere girdi korktu bana sarılıp durdu büyük oğlum bile ben babama giderim sen doğuma gidiyorsan dedi san cim kesildi o arada vallahi billahi zar zor ikna ettik oglanlari birşey yok tamam sakin olun diye ya
Benimde 9 yaşında bir oğlum var görseniz o benden heyecanlı gün sayıyor resmen

Tüm sayfalar yüklendi.