😁🤣Kadınların derdi zor valla Vala bu ne😁😁😁
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 2 Kasım 2021 #11 Gülperi' Alıntı: Kadınların derdi zor valla Genişletmek için tıkla ... Vala bu ne
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 2 Kasım 2021 #12 Mamı Sibel' Alıntı: Korkudan çarşıya çıkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kız ne çarşısı eşimle yürüyüşe çıkıyoruz çıkmadan lavaboya gidiyorum merdivenleri iniyorum adama diyorum sen sigaranı iç ben bi koşu gidip geleyim
Mamı Sibel' Alıntı: Korkudan çarşıya çıkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kız ne çarşısı eşimle yürüyüşe çıkıyoruz çıkmadan lavaboya gidiyorum merdivenleri iniyorum adama diyorum sen sigaranı iç ben bi koşu gidip geleyim
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 2 Kasım 2021 #13 Aselaras' Alıntı: Kız ne çarşısı eşimle yürüyüşe çıkıyoruz çıkmadan lavaboya gidiyorum merdivenleri iniyorum adama diyorum sen sigaranı iç ben bi koşu gidip geleyim Genişletmek için tıkla ... Bana diyor alışvverişn
Aselaras' Alıntı: Kız ne çarşısı eşimle yürüyüşe çıkıyoruz çıkmadan lavaboya gidiyorum merdivenleri iniyorum adama diyorum sen sigaranı iç ben bi koşu gidip geleyim Genişletmek için tıkla ... Bana diyor alışvverişn
G Gülperi Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 426 2 Kasım 2021 #14 Mamı Sibel' Alıntı: Vala bu ne Genişletmek için tıkla ... Kız aynn ilk oğlumda böyle değildi galiba bu çok aşağıda baskı yapiyo heralde
Mamı Sibel' Alıntı: Vala bu ne Genişletmek için tıkla ... Kız aynn ilk oğlumda böyle değildi galiba bu çok aşağıda baskı yapiyo heralde
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 2 Kasım 2021 #15 Gülperi' Alıntı: Kız aynn ilk oğlumda böyle değildi galiba bu çok aşağıda baskı yapiyo heralde Genişletmek için tıkla ... Vala
Gülperi' Alıntı: Kız aynn ilk oğlumda böyle değildi galiba bu çok aşağıda baskı yapiyo heralde Genişletmek için tıkla ... Vala