31 Haftalık Suyum Geldi Ağrılarım Var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Esrabeyza tarafından oluşturulan 31 Haftalık Suyum Geldi Ağrılarım Var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,627 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 31 Haftalık Suyum Geldi Ağrılarım Var
Konbuyu başlatan Esrabeyza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 31 Haftalık gebeyim suyum geldiği için hastaneye başvurdum ve düzenli olarak ağrılarım çıktı daha çok erken bebeğimin şuan olmaması için ilaç iğne ve serum kullanıyorum nolur dua edin canlarım rabbim hayirlisini versin
Dualarımız seninle cnm Allahım biran önce seni yormasın saglıkla al k6cagına

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Allah kolaylık versin canım. Benimde öyle olmuştu bir hafta hastanede yattım çok şükür durdu sancılar. Şimdi 36 dayız. İns seninde öyle olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnsalh bnmkide öyle olur canım hayırlısı ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dualarımız seninle cnm Allahım biran önce seni yormasın saglıkla al k6cagına
Amin canım hepinizden Allh razı olsun insalh herşey yolunda gider ağrım yok şuan ama çok düzenli bir şekilde kasilmalarim var allh büyük kuzumu ne şekil hayırlısıyla alicaksqm kucağima zamn farketmez o zmn olur insalh

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 31 Haftalık gebeyim suyum geldiği için hastaneye başvurdum ve düzenli olarak ağrılarım çıktı daha çok erken bebeğimin şuan olmaması için ilaç iğne ve serum kullanıyorum nolur dua edin canlarım rabbim hayirlisini versin
Allahım yardımcınız olsun canım inşallah vaktinde gelir bebişin 🤗

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Cok geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin inşallah dünyaya sabırsız seninki anlasilan hemencecik gelmek istemis 🥰

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Hayirlisi olsun canım aceleci davranmiş birazcık 🥰🥰😅

Tüm sayfalar yüklendi.