32 haftalik gebelikte sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan 32 haftalik gebelikte sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,370 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 32 haftalik gebelikte sancı
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım öyle yap devam ederse git dediğim gibi için rahat eder en azından. Şuan 27deyiz bende 18 19 haftalarda başladı o ağrılar sancılar belim, kasıklarım, bacaklarım sürekli aşırı bi ağrı var Dr normal bebekte bi sıkıntı yok diyor magnezyum falan kullanıyorum başlarda çok iyi geldi artık onunda faydası olmuyor 3. Gebeliğim bu diğerlerinde hiç bu denli ağrılar yaşamadım hele bu haftalarda Dr çocuklara bağlıyor çok yoruluyorsan ondan olabilir diye seninkide inşallah basit bişeydir
Insallah canım benim ya vallahi 2 saattir bir sancim var uzaninca oturunca uyuyamıyorum sırf bu yüzden alttan mi bakıyorlar Yoksa ultrasonlami bakıyorlar

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Insallah canım benim ya vallahi 2 saattir bir sancim var uzaninca oturunca uyuyamıyorum sırf bu yüzden alttan mi bakıyorlar Yoksa ultrasonlami bakıyorlar
Alttan bakacaklarını sanmıyorum canım enfeksiyon vs gibi bi durumdan şüphe ederlerse alttan bakarlar nstden sancına bakarlar önce orada çıkan sonuca göre de açılma var mı diye bakabilirler

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Alttan bakacaklarını sanmıyorum canım enfeksiyon vs gibi bi durumdan şüphe ederlerse alttan bakarlar nstden sancına bakarlar önce orada çıkan sonuca göre de açılma var mı diye bakabilirler
Ben şüpheleniyorum enfeksiyondan çünkü iliskiye girdiğim zaman çok kötü yanma oluyor ve devam ediyor yanma gün içinde de oluyor 1 hafta önce nst ye girdim baktılar bebeğin kalp atışına sanciya falan güzel dediler ama bu sancılar ne iki gündür böyle sürüyor bilmiyorum dünkü çok siddeyliydi ama 30sn içinde geçti bu 2 saattir devam ediyor adet sancısı gibi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ben şüpheleniyorum enfeksiyondan çünkü iliskiye girdiğim zaman çok kötü yanma oluyor ve devam ediyor yanma gün içinde de oluyor 1 hafta önce nst ye girdim baktılar bebeğin kalp atışına sanciya falan güzel dediler ama bu sancılar ne iki gündür böyle sürüyor bilmiyorum dünkü çok siddeyliydi ama 30sn içinde geçti bu 2 saattir devam ediyor adet sancısı gibi
Yanma idrar yaparken de oluyor mu? Olabilir canım enfeksiyon da ağrı sancı yapıyor

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İdrar yaparken değilde sadece iliskiye girdiğim zaman oluyor çok sonra geçiyor bu arada çok çok teşekkür ediyorum bilgilendirdigin icin beni yardımcı olduğun için Allah razı olsun
Enfeksiyon olsa idrarda da yanma yapar, normalde de kaşıntı falan olur diye biliyorum canım ama bilemedim en iyisi muayene canım en doğrusunu drun söyler biz burada ihtimaller üzerine yorum yapıyoruz yarın sabahtan git bi için rahat etsin. Bi faydam olduysa ne mutlu canım benim rica ederim sende de Allah razı olsun ☺️

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon olsa idrarda da yanma yapar, normalde de kaşıntı falan olur diye biliyorum canım ama bilemedim en iyisi muayene canım en doğrusunu drun söyler biz burada ihtimaller üzerine yorum yapıyoruz yarın sabahtan git bi için rahat etsin. Bi faydam olduysa ne mutlu canım benim rica ederim sende de Allah razı olsun ☺️
Faydan oldu tabi en azından biraz korku vardı içimde o gitti çok çok saol

Emel göksu

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.