🍬🌸

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan 🍬🌸 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,500 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı 🍬🌸
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Allahım poz vermesini yiyim bunun😍😍. Keyifler kötü 🥺🥺ay dün eşimi yolcu ettim hala kendime gelemedim 😞
Hadi Allah kavuştursun çok da üzülme az kaldı zaten baksana senin kız da babasız duramıyor belli ki 🤭
Rica ederim Aynen òyle oldu vallahi bol bol eşim gezdi 😁😁 ayyy evet Allah kimseyi evinden barkından etmesin kaynanayla oturmasın 🤲
Aminnn en iyisi bile karışmadan duramıyor oğluşuna toz kondurmuyor 🤭😂
Maşallah prensese😍
Bayram bitti ama biz daha bayram havasından çıkamadık canım ya ilk gün gezmeye gittik 3 gün evdeydim yatılı misafirlerim vardı bugün de başka ilçeye gezmeye götürdüler bizi şuan eve geldik sabah ola hayrola diyorum 😊
Ayyy ne güzel 🧿 ben gezmeleri çok severdim taa ki bebekli olana kadar ne gördüğümü anlıyorum artık ne gezdiğimi 😂
Maşallah 🥰 büyüklere bayramlaşmaya gidildi 1 ve 2 gün 1 gunde biz gezdik diğer türlü evdeyiz misafirim var di dun 2 çocukla ev yemek temizlik uğraşıyorum valla kuzu
Ay seninkiler de eline bir şey alınca hemen koşup ben yapacağım diyor mu 10 dakikalık iş 20 dakika oluyor 😅

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Evet kızlar bayram da geçti, bayramlıklar giyildi, gezmeler yapıldı, baklavalar gömüldü, kilolar alındı 🤭 Eee keyifler nasıl? Dedikodular birikti mi? Nasılsınız? 🤭😊
Bayram da ne çabuk geçti yaaa.ama baklavalar gömülmedi çünkü en sevmediğim tatlı 🙄😒 Keyifler çok şükür yerinde dedikodu çok varda bizimkileri sen tanımazsın nasıl diyimmm😂😂😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hadi Allah kavuştursun çok da üzülme az kaldı zaten baksana senin kız da babasız duramıyor belli ki 🤭

Ayyy ne güzel 🧿 ben gezmeleri çok severdim taa ki bebekli olana kadar ne gördüğümü anlıyorum artık ne gezdiğimi 😂

Ay seninkiler de eline bir şey alınca hemen koşup ben yapacağım diyor mu 10 dakikalık iş 20 dakika oluyor 😅
Evet canım babasız duramıyor ne Kayra ne o 🤦🏻‍♀️. Bakalım doğum olunca geri gelecek hayırlısı ilw

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Aynen öyle

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bayram da ne çabuk geçti yaaa.ama baklavalar gömülmedi çünkü en sevmediğim tatlı 🙄😒 Keyifler çok şükür yerinde dedikodu çok varda bizimkileri sen tanımazsın nasıl diyimmm😂😂😂😂
Bayramda Müge Anlı yoktu dedikoduya hasret kaldım 😂😂
Evet canım babasız duramıyor ne Kayra ne o 🤦🏻‍♀️. Bakalım doğum olunca geri gelecek hayırlısı ilw
Ay benimkine 3 gün kullandırdılar babalık iznini eleman lazım sonra verelim kalan iznini dediler ama vermediler de 🥺

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bayramda Müge Anlı yoktu dedikoduya hasret kaldım 😂😂

Ay benimkine 3 gün kullandırdılar babalık iznini eleman lazım sonra verelim kalan iznini dediler ama vermediler de 🥺
Bizim 5 gün ama eşim gelip birde rapor alırım dedi 😂😂 kayra da öyle yapmıştı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ay valla zamanında şebeklik yapıp fenomen olacaktık biz ev hanımı kocalar da ev kocası olacaktı 😂😂😂
Ay ben insanlara şaşıyorum ya bazı kadınlar hele nasıl bu duruma düşüebiliyor diyorum utanma vs konusunda 😂😂şaşıp kalıyorum ama bakıyorum da en çok parayı da onalr kazanıyor millet ne der derdinde düşmüyorlar ne güzel 😂😂

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ay ben insanlara şaşıyorum ya bazı kadınlar hele nasıl bu duruma düşüebiliyor diyorum utanma vs konusunda 😂😂şaşıp kalıyorum ama bakıyorum da en çok parayı da onalr kazanıyor millet ne der derdinde düşmüyorlar ne güzel 😂😂
Valla çocuğunun iç çamaşırına kadar paylaşıyorlar altlarında milyonluk Mercedesler bakıcı ablalar , millet de eltisinin dayısının 4. göbekten kuzenine kadar merak ediyor, dua ediyor kendi hallerine bakmadan.Ohh valla yer içer gezerdik 🤭😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar