Hanımlar nasılsınız iyi misiniz ben şu son doğumu yaptım yapalı derdim hiç bitmiyor iki doğumumda bi sıkıntı yoktu şükür şu üçüncüyü doğurdum her yerim patlak verdi böbreğim küçülmüş yüksek tansiyon çıktı tansiyon ilacı kullanıyorum 26 senedir bir kere diş ağrısı çekmeyen ben iki haftadır diş ağrısından ölüyorum 3 aydır baş ağrım hiç bitmiyor hatta yüzümün sağ tarafı komple felç geçiriyo gibi yorgunluktan göz kapağım bi şişiyo bi iniyo

sorum şu çok özür dileyerek soruyorum hakkınızı helal edin küçük abdestim ne zaman gelse yaptığımda sanki içerden rahmim çekiliyo asılıyolar sanki yerinden çıkacakmış gibi bi ağrı gırıyo ağrıdan ölüyorum doğum yaptığımdan beri böyle ilk acaba enfeksiyon mu acaba dedim ama 3 aydır böyle sadece ağrı var yanma kaşıntı kötü koku vs yok aklıma sonra şu geldi ben doğumdan çıktığımda hemşire sondamı çıkarmaya geldiğinde havasını tam indirmemiş heralde çektiğinde sanki rahmim dışarı çıkacak gibi oldu bağırdım acıdan sonra tamamen havasını indirip öyle çıkardı hortumu baya canım acımıştı acaba ordan mı kaldı bu ağrı yaşayan var mı aranızda eşim çalıştığı için randevu bulupta gidemiyorum bi fırsatını bulup bi yandan da travma oldu artık sürekli alttan muayene etmelerinden korkuyorum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hanımlar nasılsınız iyi misiniz ben şu son doğumu yaptım yapalı derdim hiç bitmiyor iki doğumumda bi sıkıntı yoktu şükür şu üçüncüyü doğurdum her yerim patlak verdi böbreğim küçülmüş yüksek tansiyon çıktı tansiyon ilacı kullanıyorum 26 senedir bir kere diş ağrısı çekmeyen ben iki haftadır diş ağrısından ölüyorum 3 aydır baş ağrım hiç bitmiyor hatta yüzümün sağ tarafı komple felç geçiriyo gibi yorgunluktan göz kapağım bi şişiyo bi iniyosorum şu çok özür dileyerek soruyorum hakkınızı helal edin küçük abdestim ne zaman gelse yaptığımda sanki içerden rahmim çekiliyo asılıyolar sanki yerinden çıkacakmış gibi bi ağrı gırıyo ağrıdan ölüyorum doğum yaptığımdan beri böyle ilk acaba enfeksiyon mu acaba dedim ama 3 aydır böyle sadece ağrı var yanma kaşıntı kötü koku vs yok aklıma sonra şu geldi ben doğumdan çıktığımda hemşire sondamı çıkarmaya geldiğinde havasını tam indirmemiş heralde çektiğinde sanki rahmim dışarı çıkacak gibi oldu bağırdım acıdan sonra tamamen havasını indirip öyle çıkardı hortumu baya canım acımıştı acaba ordan mı kaldı bu ağrı yaşayan var mı aranızda eşim çalıştığı için randevu bulupta gidemiyorum bi fırsatını bulup bi yandan da travma oldu artık sürekli alttan muayene etmelerinden korkuyorum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum