🥴🥴🥴

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan 🥴🥴🥴 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı 🥴🥴🥴
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ALEYNA TAŞ

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar nasılsınız iyi misiniz ben şu son doğumu yaptım yapalı derdim hiç bitmiyor iki doğumumda bi sıkıntı yoktu şükür şu üçüncüyü doğurdum her yerim patlak verdi böbreğim küçülmüş yüksek tansiyon çıktı tansiyon ilacı kullanıyorum 26 senedir bir kere diş ağrısı çekmeyen ben iki haftadır diş ağrısından ölüyorum 3 aydır baş ağrım hiç bitmiyor hatta yüzümün sağ tarafı komple felç geçiriyo gibi yorgunluktan göz kapağım bi şişiyo bi iniyo🥴🥴🤣🤣sorum şu çok özür dileyerek soruyorum hakkınızı helal edin küçük abdestim ne zaman gelse yaptığımda sanki içerden rahmim çekiliyo asılıyolar sanki yerinden çıkacakmış gibi bi ağrı gırıyo ağrıdan ölüyorum doğum yaptığımdan beri böyle ilk acaba enfeksiyon mu acaba dedim ama 3 aydır böyle sadece ağrı var yanma kaşıntı kötü koku vs yok aklıma sonra şu geldi ben doğumdan çıktığımda hemşire sondamı çıkarmaya geldiğinde havasını tam indirmemiş heralde çektiğinde sanki rahmim dışarı çıkacak gibi oldu bağırdım acıdan sonra tamamen havasını indirip öyle çıkardı hortumu baya canım acımıştı acaba ordan mı kaldı bu ağrı yaşayan var mı aranızda eşim çalıştığı için randevu bulupta gidemiyorum bi fırsatını bulup bi yandan da travma oldu artık sürekli alttan muayene etmelerinden korkuyorum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hanımlar nasılsınız iyi misiniz ben şu son doğumu yaptım yapalı derdim hiç bitmiyor iki doğumumda bi sıkıntı yoktu şükür şu üçüncüyü doğurdum her yerim patlak verdi böbreğim küçülmüş yüksek tansiyon çıktı tansiyon ilacı kullanıyorum 26 senedir bir kere diş ağrısı çekmeyen ben iki haftadır diş ağrısından ölüyorum 3 aydır baş ağrım hiç bitmiyor hatta yüzümün sağ tarafı komple felç geçiriyo gibi yorgunluktan göz kapağım bi şişiyo bi iniyo🥴🥴🤣🤣sorum şu çok özür dileyerek soruyorum hakkınızı helal edin küçük abdestim ne zaman gelse yaptığımda sanki içerden rahmim çekiliyo asılıyolar sanki yerinden çıkacakmış gibi bi ağrı gırıyo ağrıdan ölüyorum doğum yaptığımdan beri böyle ilk acaba enfeksiyon mu acaba dedim ama 3 aydır böyle sadece ağrı var yanma kaşıntı kötü koku vs yok aklıma sonra şu geldi ben doğumdan çıktığımda hemşire sondamı çıkarmaya geldiğinde havasını tam indirmemiş heralde çektiğinde sanki rahmim dışarı çıkacak gibi oldu bağırdım acıdan sonra tamamen havasını indirip öyle çıkardı hortumu baya canım acımıştı acaba ordan mı kaldı bu ağrı yaşayan var mı aranızda eşim çalıştığı için randevu bulupta gidemiyorum bi fırsatını bulup bi yandan da travma oldu artık sürekli alttan muayene etmelerinden korkuyorum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Üçüncü doğum sonrası yaşadığın bu zorluklar ve ağrılar gerçekten çok yıpratıcı olmalı. İçini rahatlatmak ve yalnız olmadığını bilmeni isterim.

Yaşadığın belirtiler (idrar yaparken çekilme hissi, ağrı, yüz felci benzeri yorgunluk, göz kapağı şişliği) enfeksiyon dışında farklı sebeplerden de kaynaklanıyor olabilir. Özellikle doğum sonrası idrar kesesi veya pelvik taban kaslarında yaşanan değişimler bu tür ağrılara yol açabiliyor. Hemşirenin sonda çıkarma anındaki yaşadığın acı da bu duruma katkıda bulunmuş olabilir.

Bu konuda en doğru teşhis ve tedavi için mutlaka bir jinekolog ve gerekirse bir ürolog ile görüşmeni tavsiye ederim. Randevu bulmak zor olsa da sağlığın her şeyden önemli. Eşinle konuşup onun da desteğini alarak bir an önce randevu ayarlamaya çalış. Bu yaşadıklarını anlayan pek çok anne var, yalnız değilsin ve bu süreci atlatacağına eminim. Tekrar geçmiş olsun.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım sezeryan mı olmuştun benim de ilk başlarda öyle oluyordu bi kaç ay çektim ama domtora gitmedim şimdi 3 buçuk sene oldu eğilip kalktım mı bağırsağım bi yere takılmış gibi bi ağrı oluyor doktora gitmedim diye olabilir

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun cnm inşallah Gerçek'ten annelık çok kutsal sen bence doktora görün atma kenar a cnm sen iyi ol kı çocuklar da iyi olsun valla ben yaşamadım hıc bilmiyorum yani onu ne desem yalan olur ☺🤣😊

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet 3.sezeryanım bu
Benim de sezeryan senin anlattığının aynısı oluyordu bende de baya sürdü sonra kendiliğinden geçti doktora sordum mu hatırlamıyorum o dönem boşanmaydı Gökçenin gözünde sıkıntı olduğu ortaya çıktı vesaire kendimle ilgilenemedim ne kadar sürdü hiç hatırlamıyorum

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Benim de sezeryan senin anlattığının aynısı oluyordu bende de baya sürdü sonra kendiliğinden geçti doktora sordum mu hatırlamıyorum o dönem boşanmaydı Gökçenin gözünde sıkıntı olduğu ortaya çıktı vesaire kendimle ilgilenemedim ne kadar sürdü hiç hatırlamıyorum
Biraz baktım idrar kanalında tahriş yada pelvik tabanda hassasiyet olabilir falan diyor ama bi baktırcam artık korkunun ecele faydası yok bu ağrı hiç çekilmiyo tuvalete bile gidesim gelmiyo şu son doğumda sürekli alttan muayene yapmaları yüzünden hastaneye gitmeye korkar oldum afedersin hayvan gibiler bide bağırıyolar çok düzgün yapıyolarmış gibi🥺🥺

Biraz baktım idrar kanalında tahriş yada pelvik tabanda hassasiyet olabilir falan diyor ama bi baktırcam artık korkunun ecele faydası yok bu ağrı hiç çekilmiyo tuvalete bile gidesim gelmiyo şu son doğumda sürekli alttan muayene yapmaları yüzünden hastaneye gitmeye korkar oldum afedersin hayvan gibiler bide bağırıyolar çok düzgün yapıyolarmış gibi🥺🥺
Tansiyon yüzünden bide ben erken doğum yaptım muayene diye gittim akşama doğuma aldılar tok karna gittim diye narkozu da az verdiler belden uyuşturdular ama o dikişlerin her birini hissettim o üstüme çökme lerini nefes alamadıkça tamam bitti bitti diye diye öldüm öldüm dirildim en zor doğumumdu korkudan vücudum istemsizce zangır zangır titriyodu kendime gelemedim ağrıdan üç gün mahvoldum sanki hayvan diker gibi diktiler Allâh düşmanımın başına vermesin 🥺🥺

Allah yardımcın olsun cnm inşallah Gerçek'ten annelık çok kutsal sen bence doktora görün atma kenar a cnm sen iyi ol kı çocuklar da iyi olsun valla ben yaşamadım hıc bilmiyorum yani onu ne desem yalan olur ☺🤣😊
Öyle yapıcam canım mecbur tuvalete bile gidesim gelmiyor ağrıdan🥺

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar