Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hanımlar hayırlı ramazanlar, 35+5 haftalık gebeyim, Dr kontrolünde bebeğin suyunun sınırda olduğunu söyledi, pazartesi günü tekrar gel dedi, sizin başınıza böyle bisi geldi mi neler yaptınız? Bebeğin suyu neden azalmış olabilir, nasıl normale dondurebilirim?
Bebek ters dönmüş bu arada, ama açılma hakkında bisi demedi, ve nst girdim sancı görünüyor, bebeğin kalp atışları iyiydi çok şükür.
Canım doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle benim kızım 36+2de doğmuştu suyu azabiliyor herhangi bir erkene gerek yok Sağlıcakla gelsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2023-06-07
Gebeliğinizin 39. Haftasındasınız.
Erkek bebekler kızlara göre biraz daha ağır olurlar. bebeğiniz 3150 gr ve 50 cm. sezaryen doğum yapılabilir. Normal doğum beklenirken bebek hareketleri iyi takip edilmeli ve kontroller aksatılmamalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 49 cm ağırlıgı 3200 gr
35+6 bugün ama dün ultrasona göre 37 haftalık gibi olduğunu söylediler . Diyette yapıyorum 1,5 aydır kilo bile verdim ama bebeğim 2 hafta önce 1 hafta ilerde giderken şuan 2 hafta ilerde gidiyor. Aminn İnşallah kuzum
Merhaba hanımlar hayırlı ramazanlar, 35+5 haftalık gebeyim, Dr kontrolünde bebeğin suyunun sınırda olduğunu söyledi, pazartesi günü tekrar gel dedi, sizin başınıza böyle bisi geldi mi neler yaptınız? Bebeğin suyu neden azalmış olabilir, nasıl normale dondurebilirim?
Bebek ters dönmüş bu arada, ama açılma hakkında bisi demedi, ve nst girdim sancı görünüyor, bebeğin kalp atışları iyiydi çok şükür.
Merhabalar benimde suyumun az olduğunu söylediler ben diyetisyen tavsiyesi ile her sabah aç karnına bir bardak dolusu havuç suyu içtim ve su içme miktarımi 3 lt üstüne çıkardım şükür toparlandı sizde deneyin isterseniz
Merhabalar benimde suyumun az olduğunu söylediler ben diyetisyen tavsiyesi ile her sabah aç karnına bir bardak dolusu havuç suyu içtim ve su içme miktarımi 3 lt üstüne çıkardım şükür toparlandı sizde deneyin isterseniz