Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim ben 33 haftalikken gittim doktor banada dedi cocugun kafasi asagida erken dogum riskin var rahim agzin yumusamis beni arastirmaya yönlendirdi gitmedim suan 36 haftaligim ve daha dogurmadim ters döndüğü icin oyle doktorlarda anlamiyor
ben 35 te dogum yaptim oglum 11 gun kuvezde kaldi ama cigerleri gelismemisti benim yigenimde 35 te dogdu cok sukur kuveze almadilar yengemin doktoru cok iyiydi paracida degildi neyse onu soyluyordu birde ben gunahlarini almayayim ama simdiki ozeller kuvezde yatan her cocuk icin sgk dan para aliyor acaba o nedenden dolayi mi nedir bilmem erken dogan cogu bebegi sorun olsun yada olmasin kuvezde tutuyorlar
ben 35 te dogum yaptim oglum 11 gun kuvezde kaldi ama cigerleri gelismemisti benim yigenimde 35 te dogdu cok sukur kuveze almadilar yengemin doktoru cok iyiydi paracida degildi neyse onu soyluyordu birde ben gunahlarini almayayim ama simdiki ozeller kuvezde yatan her cocuk icin sgk dan para aliyor acaba o nedenden dolayi mi nedir bilmem erken dogan cogu bebegi sorun olsun yada olmasin kuvezde tutuyorlar
Benimde ilk oglum 33 haftalik dogdu ama onceden ciger gelistirici yapmislardi iki saat kadar kuvezde kaldi 7 yasina kadar surrkli cigerlerinden rahatsizdi kisi hastanede geciyirduk hava takiliyirdu surekli