Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
36 haftada erken doğum yaptım dualarınızı bekliyorum 🙏🙏
Bak biliyorum haliyle cok uzuluyosun stres yapiyosun ama pozitif düşünmeye çalış bebegin için ki sütün gelsin herkes bebegi dogdigunda muhakkak 100 kisiden 80 i biseyler yasiyor bende yasadim herkes aa hadi bebegim dogdu evime gidiyim demiyor kuzum benim sakin ol bak o sonuclar da temiz gelecek gelmese bile tedavisini yapip sizi evinize gönderecekler sabret sakin ol biseyler yemek icin zorla kendini
Bak biliyorum haliyle cok uzuluyosun stres yapiyosun ama pozitif düşünmeye çalış bebegin için ki sütün gelsin herkes bebegi dogdigunda muhakkak 100 kisiden 80 i biseyler yasiyor bende yasadim herkes aa hadi bebegim dogdu evime gidiyim demiyor kuzum benim sakin ol bak o sonuclar da temiz gelecek gelmese bile tedavisini yapip sizi evinize gönderecekler sabret sakin ol biseyler yemek icin zorla kendini
3 kasım da gebelik zehirlenmesinden acil sezeryana alındım tek doz ciğer geliştirici olmuştum ama yinede bebeğimin nefes alış verişleri çok hızlıydı yoğun bakıma aldılar 6 gün oldu hala yoğun bakımda doktor durumunun iyiye gittigini söylüyor ama bu seferde kanında ki enfeksiyon için tahlil sonuçları bekleniyor nolur bizede dua edin temiz çıksın sonuçlar bir kere öpüp koklamak nasip oldu
Kendini bu kadar üzersen az gelir tabi sen iyi olacaksın bebeğin de iyi olacak ki senden beslenecek anne sütü kadar mucizevi bi besin yok ömür boyu koruyan