Ben de 34 haftaligim ağrım her zaman oluyor 37 olsam yeter diyorum
H Halise kandemir Guest 27 Mayıs 2021 #11 Ben de 34 haftaligim ağrım her zaman oluyor 37 olsam yeter diyorum
K KızlarımCanlarım Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 6 27 Mayıs 2021 #12 Ben cnm 36+3 acilmam oldu sezaryana alindim cok sükür kizim küveze girmedi emme refleksi solunumda sıkıntı yoksa küveze koymuyolar
Ben cnm 36+3 acilmam oldu sezaryana alindim cok sükür kizim küveze girmedi emme refleksi solunumda sıkıntı yoksa küveze koymuyolar
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 27 Mayıs 2021 #13 KızlarımCanlarım' Alıntı: Ben cnm 36+3 acilmam oldu sezaryana alindim cok sükür kizim küveze girmedi emme refleksi solunumda sıkıntı yoksa küveze koymuyolar Genişletmek için tıkla ... Neden sezaryene aldılar açılma başlamışken canım bebek mi tersti
KızlarımCanlarım' Alıntı: Ben cnm 36+3 acilmam oldu sezaryana alindim cok sükür kizim küveze girmedi emme refleksi solunumda sıkıntı yoksa küveze koymuyolar Genişletmek için tıkla ... Neden sezaryene aldılar açılma başlamışken canım bebek mi tersti
2 2 çocuk annesi Guest 27 Mayıs 2021 #14 38 haftalik sezeryan la dogum yaptim suyum azalmis bn normla kontrole diye gittim doktorum direk doğuma alacağını söyledi 3 saat suni sancı yedim açılma olmadı sezeryan alindim
38 haftalik sezeryan la dogum yaptim suyum azalmis bn normla kontrole diye gittim doktorum direk doğuma alacağını söyledi 3 saat suni sancı yedim açılma olmadı sezeryan alindim
M Mehri Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 236 27 Mayıs 2021 #15 M.muhammed' Alıntı: Arkadaşlar 36 veya 38 de doğumu olanlar var mı Genişletmek için tıkla ... Ben ikinci cocuģumu suyum geldiyi icin 37 haftalik normal dogum yapdim masallah nur topu kimi
M.muhammed' Alıntı: Arkadaşlar 36 veya 38 de doğumu olanlar var mı Genişletmek için tıkla ... Ben ikinci cocuģumu suyum geldiyi icin 37 haftalik normal dogum yapdim masallah nur topu kimi
M M.muhammed Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 35 27 Mayıs 2021 #16 Mehri' Alıntı: Ben ikinci cocuģumu suyum geldiyi icin 37 haftalik normal dogum yapdim masallah nur topu kimi Genişletmek için tıkla ... Allah uzun ömürler nasip etsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mayıs 2021 Merve_berkk' Alıntı: Neden sezaryene aldılar açılma başlamışken canım bebek mi tersti Genişletmek için tıkla ... Doktorlar banada sezeryan demişti Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mehri' Alıntı: Ben ikinci cocuģumu suyum geldiyi icin 37 haftalik normal dogum yapdim masallah nur topu kimi Genişletmek için tıkla ... Allah uzun ömürler nasip etsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mayıs 2021 Merve_berkk' Alıntı: Neden sezaryene aldılar açılma başlamışken canım bebek mi tersti Genişletmek için tıkla ... Doktorlar banada sezeryan demişti Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
B burcuyesiloz65 Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 3 27 Mayıs 2021 #17 M.muhammed' Alıntı: Arkadaşlar 36 veya 38 de doğumu olanlar var mı Genişletmek için tıkla ... Ben ikinci çocuğumu 36 haftalık ve üçüncü çocuğumu 37 haftalıkken doğum yaptım
M.muhammed' Alıntı: Arkadaşlar 36 veya 38 de doğumu olanlar var mı Genişletmek için tıkla ... Ben ikinci çocuğumu 36 haftalık ve üçüncü çocuğumu 37 haftalıkken doğum yaptım
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 27 Mayıs 2021 #18 M.muhammed' Alıntı: Doktorlar banada sezeryan demişti Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah
M.muhammed' Alıntı: Doktorlar banada sezeryan demişti Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah
H Haşikio:) Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 70 27 Mayıs 2021 #19 M.muhammed' Alıntı: Arkadaşlar 36 veya 38 de doğumu olanlar var mı Genişletmek için tıkla ... 38+4 te doğum yaptım iki oğlumu
M.muhammed' Alıntı: Arkadaşlar 36 veya 38 de doğumu olanlar var mı Genişletmek için tıkla ... 38+4 te doğum yaptım iki oğlumu
N Nazife Hatice Zeynep Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 38 27 Mayıs 2021 #20 M.muhammed' Alıntı: Allah bağışlasın Sağol cevap verdiğin için canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2021 Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... M.muhammed' Alıntı: Allah bağışlasın Sağol cevap verdiğin için canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2021 Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mayıs 2021 M.muhammed' Alıntı: Allah bağışlasın Sağol cevap verdiğin için canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2021 Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Amin teşekkür ederim canım
M.muhammed' Alıntı: Allah bağışlasın Sağol cevap verdiğin için canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2021 Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... M.muhammed' Alıntı: Allah bağışlasın Sağol cevap verdiğin için canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2021 Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mayıs 2021 M.muhammed' Alıntı: Allah bağışlasın Sağol cevap verdiğin için canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2021 Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Amin teşekkür ederim canım