Hayırlı güzel haberlerle birtanem🤲🏻 Sagol canim insallah🥰🤗
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 10 Kasım 2022 #21 Hülya❤️' Alıntı: Hayırlı güzel haberlerle birtanem Genişletmek için tıkla ... Sagol canim insallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Kasım 2022 #22 Naziko' Alıntı: Sagol canim insallah Genişletmek için tıkla ...
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 10 Kasım 2022 #23 Zümre' Alıntı: Kizlar bulantim oluyor acaba yemek yaptim oyuzden mi yoksa olurmu bu zamanlarda sürekli deyil.en son geçen hafta olmuştu şimdi yine bulanti oluyor.. Genişletmek için tıkla ... Doğum yakındır kuzum benim de son haftalar hep öyleydi
Zümre' Alıntı: Kizlar bulantim oluyor acaba yemek yaptim oyuzden mi yoksa olurmu bu zamanlarda sürekli deyil.en son geçen hafta olmuştu şimdi yine bulanti oluyor.. Genişletmek için tıkla ... Doğum yakındır kuzum benim de son haftalar hep öyleydi
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,864 Konum 🤷♀️🌼 10 Kasım 2022 #24 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Doğum yakındır kuzum benim de son haftalar hep öyleydi Genişletmek için tıkla ... Ya yakın olsun canim artik son zamanlar geçmiyor artik ne sanci var ne ağrı bakalım oğlum nezaman gelecek
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Doğum yakındır kuzum benim de son haftalar hep öyleydi Genişletmek için tıkla ... Ya yakın olsun canim artik son zamanlar geçmiyor artik ne sanci var ne ağrı bakalım oğlum nezaman gelecek
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 10 Kasım 2022 #25 Zümre' Alıntı: Ya yakın olsun canim artik son zamanlar geçmiyor artik ne sanci var ne ağrı bakalım oğlum nezaman gelecek Genişletmek için tıkla ... Gelir annesi sabret birazcık bir bakmışsın kucağında minik
Zümre' Alıntı: Ya yakın olsun canim artik son zamanlar geçmiyor artik ne sanci var ne ağrı bakalım oğlum nezaman gelecek Genişletmek için tıkla ... Gelir annesi sabret birazcık bir bakmışsın kucağında minik
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,864 Konum 🤷♀️🌼 10 Kasım 2022 #26 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Gelir annesi sabret birazcık bir bakmışsın kucağında minik Genişletmek için tıkla ... insaALLAH çok özledim oğlumu artık göz yaşım pıt
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Gelir annesi sabret birazcık bir bakmışsın kucağında minik Genişletmek için tıkla ... insaALLAH çok özledim oğlumu artık göz yaşım pıt
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 10 Kasım 2022 #27 Zümre' Alıntı: insaALLAH çok özledim oğlumu artık göz yaşım pıt Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim kavuştursun inslallahh kuzum
Zümre' Alıntı: insaALLAH çok özledim oğlumu artık göz yaşım pıt Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim kavuştursun inslallahh kuzum
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,864 Konum 🤷♀️🌼 10 Kasım 2022 #28 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Rabbim sağ salim kavuştursun inslallahh kuzum Genişletmek için tıkla ... Amin
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Rabbim sağ salim kavuştursun inslallahh kuzum Genişletmek için tıkla ... Amin